Το πιο εντυπωσιακό boho chic DIY στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

Το πιο εντυπωσιακό boho chic DIY στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου | tlife.gr

Θα έχεις προσέξει τα τελευταία χρόνια πως… συντελείται μια μικρή αλλαγή στο χριστουγεννιάτικο τοπίο και όχι, δεν αναφέρομαι στην κλιματική αλλαγή -αν και εκεί θα έπρεπε να επικεντρωθούμε όλοι! Παρ’ όλα αυτά, επειδή είμαστε στην στήλη του Deco, προφανώς μιλάω για την αισθητική αλλαγή που ενδεχομένως έχεις παρατηρήσει στο xmas décor, μιας και από τις μαξιμαλιστικές και πλουραλιστικές γερμανικές καταβολές της γιορτές, που ήθελε το σπίτι να μετατρέπεται σε… τούρτα με άπειρα χρώματα έντονα χρώματα, εκατομμύρια φωτάκια και αγιοβασίληδες να ξεπηδούν από κάθε γωνία του σπιτιού, πλέον βλέπουμε ότι τα πράγματα έχουν καταλαγιάσει αρκετά. Μάλιστα, η στροφή έχει γίνει προς περισσότερο minimal chic μονοπάτια, με το bohemian style να μπαίνει δυναμικά στο χριστουγεννιάτικο interior και τις αποχρώσεις να γίνονται πιο βαθιές, “ζεστές” και σκανδιναβικές. Επομένως, αυτός ο νέος stylish και μινιμαλιστικός τύπος γιορτινής διακόσμησης περιλαμβάνει αρκετά φυσικά υλικά και πιο γήινες εντυπώσεις.

Γι’ αυτό και σήμερα θα σου εξηγήσω πώς να φτιάξεις το πιο boho chic διακοσμητικό για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, που βρήκα στο blog Crazy Wonderful!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

◊ νήμα σε μια αγαπημένη σου απόχρωση

◊ στρογγυλές ξύλινες χάντρες σε διάφορα μεγέθη

◊ ψαλίδι

Και τι πρέπει να κάνεις:

Βήμα #1:

Τύλιξε μπόλικο νήμα γύρω από τα δάχτυλά σου, κάνοντας περίπου 25 περιστροφές.

 

Βήμα #2:

Αφαίρεσε προσεκτικά το νήμα από το χέρι σου και με ένα μικρό κομμάτι από αυτό δέσε την μία άκρη της θηλιάς που έχει σχηματιστεί.

 

Βήμα #3:

Με το ψαλίδι κόψε την άλλη άκρη της θηλιάς, όσο πιο ίσια γίνεται.

 

Βήμα #4:

Δέσε ένα μικρό κομμάτι νήματος κοντά στην κορυφή της φουντίτσας, ώστε να σχηματιστεί μία μικρή σφαίρα και κόψε τις άκρες που περισσεύουν.

 

Βήμα #5:

Πέρασε δύο ξύλινες χάντρες σε διαφορετικά μεγέθη στο αρχικό νήμα που χρησιμοποίησες για να δέσεις την θηλιά.

 

Βήμα #6:

Δέσε έναν κόμπο στην άκρη του ίδιου νήματος, ώστε να σχηματιστεί μία θηλιά για να κρεμάσεις το διακοσμητικό.

Το νέο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό φουντάκι σου για το δέντρο ή τις γιρλάντες σου είναι έτοιμο! Επανάλαβε την διαδικασία για όσα περισσότερα στολίδια αντέχεις να φτιάξεις!

READ more