A Night with Mona Lisa: Η Airbnb σε φιλοξενεί στο Μουσείο του Λούβρου!

Μερικούς μήνες νωρίτερα, οι Carters, a.k.a. Beyoncé και Jay-Z, γύρισαν ένα ολόκληρο video για το καινούριο τότε τραγούδι τους, Apesh*t, μέσα στις εμβληματικές εγκαταστάσεις του Μουσείου του Λούβρου. Πολλές ήταν οι (κακές) κριτικές για αυτή την κίνηση, αλλά τελικά είδαμε πώς μπορεί να είναι η ελεύθερη και ανεμπόδιστη… περιφορά σε όλους τους χώρους του κορυφαίου Μουσείου του Παρισιού! Πώς θα σου φαινόταν, όμως, αν μπορούσες και εσύ να κάνεις ό,τι έκαναν και οι Carters; Όχι, δεν εννοώ να ποζάρεις σαν βλαχοαμερικανίδα με τον σύντροφό του μπροστά από την αριστουργηματική Νίκη της Σαμοθράκης, ούτε να λικνιστείς λάγνα με τις φίλες σου κάτω από την μεγαλειώδη “Στέψη του Ναπολέοντα” του Ζακ-Λουί Νταβίντ. Θα μπορούσες, όμως, να περάσεις μια βραδιά με το plus one σου σε ένα εκπληκτικό δωμάτιο στο Μουσείο του Λούβρου, να περιηγηθείς σε όλες τις πτέρυγες του ιδρύματος και να κοιμηθείς κάτω από την γυάλινη Πυραμίδα! Και όλα αυτά σε μια ευγενική χορηγία του Μουσείο και της Airbnb!

Βλέπεις, στις 30 Απριλίου και μόνο για μια βραδιά, ένα τυχερό ζευγάρι θα έχει την ανεπανάληπτη ευκαιρία να περάσει ολόκληρο το βράδυ στο εσωτερικό του Μουσείου, να περιηγηθεί ανάμεσα σε όλα ανεξαιρέτως τα masterpieces που φιλοξενούνται στον Λούβρο, να γευματίσει με τα μεγαλύτερα έργα τέχνης του κόσμου και στο τέλος να κοιμηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο υπνοδωμάτιο, που έστησε η Airbnb! Μάλιστα, το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί ως πιστή αντιγραφή της Πυραμίδας του Λούβρου, αφού η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 30 χρόνια της Πυραμίδας. Άλλωστε, όπως διάβασες και εδώ, η Πυραμίδα αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλά project αυτό το διάστημα!

Πάντως, οι δύο τυχεροί θα έχουν ιδιωτική ξενάγηση από ιστορικό τέχνης αμέσως μετά την δύση του ήλιου, θα πιουν ένα ποτό με την Mona Lisa, έπειτα θα απολαύσουν πλούσιο δείπνο με την Αφροδίτη της Μήλου και τέλος ένα ακουστικό κονσέρτο στα διαμερίσματα του Ναπολέοντα III. Φυσικά, η βραδιά θα κλείσει κάτω από την φωτισμένη Πυραμίδα, στο εκπληκτικό δωμάτιο της Airbnb!

Read More

And More