“Le Refuge”: Αυτό είναι το πιο δημοφιλές έργο του Milan Design Week

Η εβδομάδα “interior μόδας” του Μιλάνου, “Milan Design Week”, μπορεί να ολοκληρώθηκε μόλις χθες, ωστόσο ανάμεσα στις καινοτόμες ιδέες των παγκοσμίου φήμης, αλλά και ανερχόμενων σχεδιαστών, που παρουσίασαν τη δουλειά τους στο πλαίσιο της έκθεσης, υπάρχει ένα masterpiece που φωτογραφήθηκε και συζητήθηκε όσο κανένα άλλο! Πρόκειται για το κρεβάτι- installation “Le Refuge” του Γαλλο- Ιταλού designer Marc Ange! Η ροζ tropical εγκατάσταση περιλαμβάνει υπερμεγέθη palm leaves που καλύπτουν ένα διπλό κρεβάτι σε ξύλινη βάση, σχηματίζοντας τον πιο ξεχωριστό και ιδιόμορφο “ουρανό”!

Η ονειρική δημιουργία του κορυφαίου σχεδιαστή κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από το φαντασμαγορικό στήσιμο μια ιδέας πολύ προσωπικής και ρομαντικής! Όπως ανέφερε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της έκθεσης: “Το Le Refuge είναι ένα μέρος, όπου ο καθένας μπορεί να βρει ειρήνη και παρηγοριά. Είναι η προβολή μιας παιδικής ανάμνησης. Τα τεράστια φύλλα της εγκατάστασης δημιουργούν ένα καταφύγιο κάτω από τον ήλιο, μακριά από τη σκληρή πραγματικότητα, ακριβώς όπως συμβαίνει και στις φανταστικές ζούγκλες που… φύονται στο δωμάτιο ενός παιδιού που ψάχνει τρόπους να αποδράσει από την πραγματικότητα”.

Το έργο “Le Refuge” παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του τμήματος “Wallpaper* Handmade”, όπου προωθείται η χειροποίητη κατασκευή υψηλής αισθητικής με την ελάχιστη δυνατή μηχανική υποβοήθηση.

Παρακάτω μπορείς να… μπεις και εσύ στον μαγικό κόσμο του “Le Refuge”!

Read More

And More