Christmas dinner party: Ποια είναι η τάση που θα επιλέξεις για το πιο γιορτινό art de lable;

Βρισκόμαστε λίγες μόνο στιγμές πριν το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων! Αυτό σημαίνει πως οι προετοιμασίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο maximum και είσαι στην τελική ευθεία για να… στεφθείς η “Βασίλισσα του Ρεβεγιόν”! Ξέρεις, όμως, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για κάθε festive γεύμα; Ναι, προφανώς και πρώτο στη λίστα είναι το ίδιο το φαγητό και το κατά πόσο θα αρέσει στους καλεσμένους σου. Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο θα δώσει τον τόνο του δείπνου και δεν είναι άλλο φυσικά από το art de la table! Κάθε αρχοντικό και φιλόξενο τραπέζι διέπεται από τους δικούς του κανόνες και ο τρόπος που θα το διακοσμήσεις παίζει κυρίαρχο ρόλο στην εικόνα που θα δώσεις ως οικοδέσποινα! Άλλωστε, το… σαράκι που έχεις με το interior design, σίγουρα θα σε “σπρώχνει” ήδη να βρεις το κατάλληλο θέμα για το χριστουγεννιάτικο γεύμα και ευτυχώς σήμερα θα δεις ποιες είναι και οι μεγαλύτερες τάσεις στον τομέα του table setting!

Για να σε βοηθήσω, λοιπόν, σε αυτή… την σπαζοκεφαλιά που λέγεται χριστουγεννιάτικο table setting, σου συγκέντρωσα παρακάτω τα μεγαλύτερα trends της σεζόν!

Ρίξε μια ματιά και διάλεξε ποιο σου ταιριάζει για να ετοιμάσεις ένα αξέχαστο δείπνο για τους δικούς σου!

Τα brass στοιχεία

Aka… ο μπρούτζος! Είναι ένα από τα πιο δυναμικά μέταλλα στη διακόσμηση και κάνουν κάθε τραπέζι αριστοκρατικό και στιλάτο!

Οι γήινοι τόνοι

Η αγάπη σου για τον μινιμαλισμό και το hygge θα φανεί και στο εορταστικό table setting, αφού οι neutral αποχρώσεις είναι ανάμεσα στα μεγάλα must do της σεζόν!

Τα copper υλικά

Μην ξεχνιόμαστε, ο χαλκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends στο interior design και σίγουρα θα δώσει χρώμα και ζωηράδα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου!

Οι σκούρες αποχρώσεις

Άλλη μία τάση της διακόσμησης που βρίσκει το δρόμο της και για το τραπέζι είναι οι moody αποχρώσεις. Μικρές δόσεις μυστηρίου για ατμοσφαιρικά γεύματα!

Το marble

Ω ναι, είναι ένα από τα πιο πολυτελή υλικά και όλοι έχουμε λατρέψει το μάρμαρο ξανά… απ’ την αρχή! Minimal και αρχοντικό, όπως σου ταιριάζει!

Οι μπλε πορσελάνες

Φέρουν “αέρα” παρελθόντος, ενώ προσδίδουν κομψότητα και μοναδικότητα στο τραπέζι. Αν τις έχεις κάπου κρυμμένες, τώρα είναι η ευκαιρία να… τις ξεθάψεις!

Το millennial pink

Ένα όνομα, μια ιστορία! Πώς θα μπορούσε το αγαπημένο ροζ να λείψει και από το φετινό χριστουγεννιάτικο δείπνο;

Οι φυσικές γιρλάντες

Όποιο στυλ διακόσμησης και αν διαλέξεις για το φετινό ρεβεγιόν, φρόντισε η εκλεπτυσμένη πινελιά που θα βάλεις να είναι μια γιρλάντα από φυσικά κλαδιά ευκάλυπτου ή πεύκου! Σίγουρη επιτυχία!

Read More

And More