Είσαι fan του ροζ; Τότε αυτά τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα φωνάζουν το όνομά σου

Είμαστε μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Λογικά, θα έχεις ήδη στολίσει. Αν πάλι είσαι από αυτούς τους λίγους, μετρημένους πια στα δάχτυλα του ενός χεριού, που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βάλει το σπίτι του σε Xmas mood λόγω άλλων υποχρεώσουν και βεβαρημένου προγράμματος, υπάρχει λίγος ακόμα χρόνος. Κι αν έχεις ιδιαίτερη αδυναμία στο ροζ χρώμα και τους αμέτρητους υποτόνους του, τότε αυτό το θέμα μοιάζει να φτιάχτηκε για εσένα.

Η αλήθεια είναι πως το πράσινο – all time classic – δέντρο με τις χρυσές και κόκκινες λεπτομέρειες είναι το αγαπημένο μου. Ειδικά αν εκτός από γιορτινές μπάλες, είναι στολισμένο και με μπιχλιμπίδια που θυμίζουν παιδικά παιχνίδια, φιόγκους, γιρλάντες και γλειφιτζούρια. Κάπως έτσι είναι και το δικό μου δέντρο τα τελευταία χρόνια – όταν προλαβαίνω να το στολίσω δηλαδή, γιατί φέτος δεν έχω βρει χρόνο ακόμα. Παρόλα αυτά, καταλαβαίνω πως αυτό το στυλ δέντρου δεν είναι για όλους. Άλλοι αγαπούν τις ακόμα πιο φορτωμένες εκδοχές. Άλλοι έχουν αδυναμία στα λευκά – τύπου χιονισμένα – δέντρα. Άλλοι τα θέλουν εντελώς γυμνά, διακοσμημένα μόνο με ζωηρά φωτάκια. Και άλλοι αγαπούν τα εναλλακτικά χρώματα – το ροζ, το μπλε, το πράσινο. 

Ειδικά το ροζ, βλέπω πως παίζει πολύ δυνατά φέτος τόσο στο Pinterest όσο και για social media, τύπου Instagram και TikTok. Για αυτό, συγκέντρωσα παρακάτω 9 Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ροζ τόνους, ώστε να αντλήσεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις το συγκεκριμένο χρώμα στη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Απλά πρέπει να το κάνεις γρήγορα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Φιλική συμβουλή αυτό… 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Hsu (@astoldbymichelle)

And More