Go Bananas: Οι μπανανιές και τα φύλλα τους είναι το trend που δεν θα φύγει ποτέ από το σπίτι!

Το ξέρω πως με την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και τον χειμώνα, όλοι σου λέμε να αποχωριστείς όλα τα tropical patterns που μπορεί να έχεις εντάξει στην διακόσμησή σου. Και ενώ το παραδέχομαι πως μέσα στα Χριστούγεννα μπορεί να δείχνουν κάπως παράταιρα τα μαξιλάρια με τους φοίνικες, ωστόσο -αν το θυμάσαι- πέρυσι το πιο huge χριστουγεννιάτικο trend ήταν οι στολισμένοι ανανάδες –αν δεν το θυμάσαι, δες το εδώ! Για να έρθουμε, όμως, στο προκείμενο… υπάρχει και ένα εξωτικό μοτίβο που δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά! Πρόκειται για την μπανάνα και τα μεγαλειώδη φύλλα της, που με την μορφή της ταπετσαρίας και του artwork μπορούν να αντέξουν ακόμη και στις αντίξοες συνθήκες του χειμώνα! Αυτή, λοιπόν, είναι η πιο ανθεκτική τάση της φετινής χειμερινής σεζόν και ήρθε η ώρα να την αγκαλιάσεις!

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις μερικούς εντυπωσιακούς χώρους που ενσωματώνουν στην all-time-stylish διακόσμησή τους τις αρχοντικές μπανανιές!

 

Σε ένα casual chic καθιστικό, με μικρά pops χρώματος και μερικές lux λεπτομέρειες, η ταπετσαρία με μπανανιές μπορούν να “απογειώσουν” το σύνολο.

 

Σε αυτή την cool και αέρινη τραπεζαρία μια αποικιακού χαρακτήρα ταπετσαρία με μπανανιές μπορεί να αναδείξει το ανεπιτήδευτο στυλ της.

 

Αυτό το lux mix & match καθιστικό με τις πολυτελείς υφές και τα stylish neon lights ταιριάζουν ιδανικά με τις funky μπανανιές στον τοίχο.

 

Άλλη μία πολυτελής εκδοχή του pattern, που συνδυάζεται με contemporary interior και μερικές elegant πινελιές.

 

Και στο μπουντουάρ, πλάι στις “ζεστές” faux γούνες και τον… Mick Jagger, οι stylish μπανανιές μπορούν να γίνουν μεγάλο hit.

 

Εκεί που το boho συναντά το comfort και η άνεση την φινέτσα, το τροπικό wallpaper της μπανανιάς δίνει άπειρους πόντους στυλ.

 

Γιατί να μην επιλέξεις το μοναδικό pattern για το εκλεπτυσμένο μπάνιο σου; Συνδύασέ το με μπρούτζινες λεπτομέρειες και ψάθινα στοιχεία για το τέλειο look.

 

Danish look, urban στοιχεία και cool μπανανιές είναι ένας συνδυασμός βγαλμένος από… τον παράδεισο.

Read More

And More