Ξύλο και ουδέτεροι τόνοι: ο πιο κομψός συνδυασμός στη διακόσμηση

Αν έχεις πειραματιστεί με έντονα χρώματα στους τοίχους του σπιτιού σου θα γνωρίζεις ήδη πως σύντομα σε κουράζουν -εκτός κι αν είναι σε μικρές δόσεις. Αυτό που ποτέ δεν κουράζει, είναι διαχρονικό και πάντα κομψό, είναι το λευκό. Από εκεί και πέρα, μπορείς να κινηθείς εκεί κοντά. Σε ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ και φυσικά παστέλ, αλλά σε πολύ ανοιχτούς τόνους, που προσεγγίζουν σχεδόν το λευκό. Ιδανικό ζευγάρωμα για όλα τα παραπάνω είναι το ξύλο. Ένας συνδυασμός που θα δώσει στο σπίτι σου φως, ζεστασιά, αισθητική… 

Ειδικά, αν το ξύλο που θα επιλέξεις είναι επίσης σε ανοιχτούς τόνους, μπορεί να δώσει ένα πραγματικά όμορφο και καλοκαιρινό αποτέλεσμα γεμάτο φως και στιλ. “Συντόνισε” με τους τόνους του ξύλου και τα ανάλογα διακοσμητικά και ο χώρος θα γίνει ιδανικός για φωτογραφία. 

Πράσινο, γαλάζιο, ροζ σε παστέλ αποχρώσεις, μπεζ, λευκό στη διάθεσή σου για ένα φινετσάτο και κομψό σπίτι. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην κρεβατοκάμαρα, στο καθιστικό, ακόμα και στο μπάνιο σου. Ανοιχτοί τόνοι συν ξύλο θα δώσουν στο χώρο ηρεμία και πολύ ενδιαφέρον ύφος. 

Μίνιμαλ αισθητική, καθαρές γραμμές και neutrals. Χρησιμοποίησε ψάθινα καλάθια, λουλούδια και φυτά, χαλάκια στο χρώμα της άμμου και το σπίτι σου θα είναι υπέροχο. 

And More