Μάρμαρο: πρωτοποριακές δημιουργίες δια χειρός Σπύρου Σούλη!

Το απόλυτα διαχρονικό υλικό, το μάρμαρο συναντά το σύγχρονο design και γίνεται μέρος της καθημερινής μας ζωής!
Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, των Λυδία Χαϊδά και Σπύρου Σούλη, αλλάζει τον τρόπο που βλέπαμε, έως σήμερα, το μάρμαρο αποκαλύπτοντας μια νέα διάσταση!

/

Καθημερινά αντικείμενα της κουζίνας, του τραπεζιού, της διακόσμησης φτιαγμένα από μάρμαρο, με την υπογραφή του Σπύρου Σούλη, αλλάζουν τα δεδομένα!

/
Η σχεδιαστική φιλοσοφία των αντικειμένων της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό, εισάγοντας μία εντελώς νέα πρόταση στο χώρο του σπιτιού και αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε το μάρμαρο και το ελληνικό design.

Μάρμαρο παντού; Ναι!
Μπορείς να φανταστείς μαρμάρινα αντικείμενα όπως αλατιέρες στην κουζίνα; Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS σου έχει τις πιο πρωτοποριακές προτάσεις!

ART DE LA TABLE

/

Το art de la table είναι η τέχνη του τραπεζιού που προσθέτει μια διαφορετική essence στη γαστρονομία. Η επιλογή και η νοστιμιά του μενού, δεν αρκούν για την επιτυχία ενός γεύματος. Η παρουσίαση του τραπεζιού με ένα πρωτότυπο art de la table είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

/

Wine cooler από Pietra Grey η Carrara, πιάτα και βάσεις παρουσίασης από Silver Creta ή Gris Antracita Quartz, μπολ μπαχαρικών από λευκό μάρμαρο Thasos και υπέροχα κηροπήγια από Thasos ή Silver Creta, δίνουν στο κάλεσμα σας ένα μοναδικό minimal chic στυλ χαρακτηρίζοντας την φιλοξενία σας.

HOME DECORATION

/

Με εργαλεία τη βαθιά γνώση του μαρμάρου και τον υψηλού επιπέδου σύγχρονο σχεδιασμό, η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS δημιουργεί αντικείμενα που προσδίδουν ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο ύφος στην καθημερινότητα του σπιτιού. Μέσα από αφαιρετικές διαδικασίες ογκοπλαστικής καθώς και σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες που κάνουν το μάρμαρο ελαφρύ, οι εφαρμογές της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, δημιουργούν ένα οικείο οπτικό αποτέλεσμα κάνοντας το χώρο του σπιτιού να ξεχωρίζει.

/

Εντάξτε στο χώρο σας ένα βάζο από το μοναδικό πορτοκαλί μάρμαρο Golden Spider ή το ριγωτό μάρμαρο Nestos, επιλέξτε σουβέρ από Silver Creta και διακοσμήστε το χώρο με μπολ από Premium Black Granite

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

/

Η μαγειρική αποκτά άλλη διάσταση με ένα γουδοχέρι από μάρμαρο Nestos ή μια επιβλητική βάση μαχαιριών από Carrara κάνοντας την κουζίνα σας πόλο έλξης. Χρησιμοποιήστε τα μπολ μπαχαρικών από Pietra Grey και αναδείξτε τα μπαχαρικά σας μέσα σε μπολ από λευκό μάρμαρο Thasos. Οι επιφάνειες κοπής από Gris Antracita Quartz είναι ειδικά επεξεργασμένες και κατάλληλες για τη χρήση τους. Απολαύστε το!

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

/

Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS φέρνει το μάρμαρο στην καθημερινότητά μας, μετατρέποντας το μπάνιο του σπιτιού σε χώρο υψηλής αισθητικής. Θήκη για το σαπούνι, την οδοντόπαστα και την οδοντόβουρτσα καθώς και βάση από μάρμαρο Θάσου για τοποθέτηση αρωμάτων ή άλλων αντικειμένων, είναι μερικές από τις πρωτότυπες δημιουργίες της εταιρείας που παντρεύουν την αισθητική με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Μια εταιρεία-πρόταση!

Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, αποτελεί τη νέα πρόταση στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design. Δημιουργήθηκε με γνώμονα την ανάδειξη του μαρμάρου, τη χρηστικότητα και την εργονομία και σκοπός της εταιρείας είναι να επαναπροσδιορίσει τη χρήση του μάρμαρου, εντάσσοντάς το στην καθημερινή μας ζωή με αντικείμενα χρηστικά, και, παράλληλα μοναδικά.

«Όραμά μας, είναι το μάρμαρο να συνδέεται στενά με τον Ελληνισμό ως ένα σύγχρονο εργαλείο, κατάλληλο για καινοτόμες εφαρμογές», Λυδία Χαϊδά.

Πρωτοποριακές εφαρμογές και αντικείμενα υψηλής αισθητικής, εμπνευσμένα τόσο από τις ιδιότητες του υλικού, όπως η αντοχή και η πλαστικότητα, όσο και από τις αυθεντικές, λαξευμένες από τον ελληνισμό, σχεδιαστικές αξίες: το μέτρο, τη λογική και την απλότητα, δημιουργούν ένα οικείο οπτικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη: «το ταξίδι μας στον κόσμο του μαρμάρου έχει ως έμπνευση τις ανεξάντλητες εφαρμογές του και εκφράζεται με τις ελληνικές σχεδιαστικές αξίες, τις λιτές γραμμές και τη γεωμετρία».

Read More

And More