Mobiles: Ο interior κόσμος ξετρελαίνεται με τα νέα κρεμαστά διακοσμητικά

Μπορεί να πίστευες ότι η τέχνη… κρεμιέται μόνο στους τοίχους ή τοποθετείται σε ράφια, όταν θέλεις να την εντάξεις στο interior design του σπιτιού σου. Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχουν τόσοι τρόποι να βάλεις την τέχνη στο χώρο και ένα από τα πιο ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα trends “μιλάει” για τα κρεμαστά διακοσμητικά ή αλλιώς γνωστά ως mobiles! Σκέψου τα παιδικά κρεμαστά που βάζουν πάνω από τις κούνιες των μωρών για να νανουρίζονται τα βράδια και βάλε σε αυτή τη σκέψη τον… ενήλικο παράγοντα!

Τα αρχιτεκτονικής κοπής κρεμαστά που τοποθετούνται σε κάθε χώρο είναι ικανά να αλλάξουν όλη την εικόνα του δωματίου! Διαθέτουν το απαραίτητο touch of elegance, ενώ ταυτόχρονα δίνουν μια τρισδιάστατη όψη στη διακόσμηση. Σχεδιασμένα με βάση τη γεωμετρία, μπορούν να ενταχθούν σε κάθε διακοσμητικό περιβάλλον, ανάλογα με το χρώμα και τις υφές τους, ενώ ταιριάζουν σε κάθε αισθητικό ρεύμα!

Δες στις φωτογραφίες που ακολουθούν μερικές ιδέες και σκέψου σοβαρά πώς θα ανανεώσεις το χώρο σου με τα… ιπτάμενα mobiles!

Read More

And More