New Year’s Trend Alert: Πέντε διακοσμητικές τάσεις που θα λατρέψεις την νέα χρονιά

Όταν λέμε “τελική ευθεία” εννοούμε ακριβώς αυτό: δύο μόλις ημέρες πριν καλωσορίσουμε το 2019! Και μπορεί οι προετοιμασίες για το ρεβεγιόν να είναι αυτή την στιγμή σε… έξαρση, ωστόσο μπορεί να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να ρίξεις μια ματιά στις διακοσμητικές τάσεις που θα υποδεχτούμε την επόμενη χρονιά! Έτσι θα είσαι εγκαίρως προετοιμασμένη για τα ολοκαίνουρια interior trends που θα λατρέψεις!

Οι προβλέψεις από εδώ και πέρα θα είναι πολλές, μιας και όλοι αναζητούμε τα πιο δυναμικά στοιχεία που θα λατρέψουμε το 2019! Ποιες τάσεις θα βγουν, όμως, νικήτριες αυτής της κούρσας; Οι απαντήσεις ακολουθούν!

Η τερακότα

Είτε μιλάμε για το υλικό, είτε για την απόχρωση, πάντως η τερακότα έρχεται να “απογειώσει” την διακόσμησή μας με την φυσική υφή της, αλλά και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της! Αγγεία, δοχεία και φωτιστικά από τερακότα είναι ανάμεσα στα must haves, φυσικά!

 

Οι bouclé υφάνσεις

Λένε, ότι το μπουκλέ είναι η νέα (συνθετική) γούνα πρόβατου. Από εδώ και πέρα, όμως, θα δούμε αν πραγματικά οι bouclé υφάνσεις έχουν την δύναμη που χρειάζεται για να αντικαταστήσουν μία τόσο διαχρονική υφή, όπως αυτή του sheepskin!

 

Τα χρωματιστά κεραμικά

Ο πηλός και τα κεραμικά δοχεία είναι ήδη μεγάλη τάση στην διακόσμηση, αλλά η νέα εκδοχή τους το 2019 τα θέλει χρωματισμένα και μάλιστα σε έντονες, γεμάτες προσωπικότητα αποχρώσεις! Πράσινα βάζα και marine blue μπολ σερβιρίσματος θα γνωρίσουν τεράστια επιτυχία!

 

Τα φωτιστικά από ριζόχαρτο

Είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε σε… φοιτητικά δωμάτια, αλλά στην πραγματικότητα τα κρεμαστά φωτιστικά από ριζόχαρτο “κρατούν” από τον ασιατικό πολιτισμό και τα χάρτινα φανάρια! Ας αναγνωρίσουμε, λοιπόν, τον elegant και αφαιρετικό χαρακτήρα τους!

 

Τα φωτιστικά “μανιτάρια”

Φύτρωσαν σαν… μανιτάρια πίσω στα 70s, αλλά έκτοτε έγιναν ένα iconic design item για κάθε πολυτελές σπίτι! Πλέον, αποκτούν ακόμη πιο urban χαρακτήρα και επανέρχονται σε περισσότερο casual, αλλά ποτέ απλοϊκή, εκδοχή! Κυρίες και κύριοι, η mushroom lamp είναι ξανά ανάμεσά μας!

Read More

And More