Όσκαρς 2016: Βάλε λίγο από το glam της τελετής στη διακόσμησή σου!

Τα Oscars 2016 είναι μερικές μόλις μέρες μακριά αλλά εσύ μπορείς να ζήσεις με το glam που τα περιβάλλει κάθε μέρα! Διότι όπως λέει και το φετινό τους μότο “We all dream in gold” και ακόμη και αν δεν μπορείς να κρατήσεις το χρυσό αγαλματάκι στα χέρια σου μπορείς να έχεις στο σπίτι σου τη λάμψη και το μεγαλείο των Όσκαρς χάρη σε πινελιές που θα θυμίζουν την μεγάλη χολιγουντιανή τελετή απονομής! Τι είναι αυτό που κάνει την τελετή των Oscars τόσο ξεχωριστή; Τα φώτα, τα πολυτελή φορέματα, η λάμψη, η ομορφιά! Όλα αυτά μπορούν να μετουσιωθούν φυσικά σε διακοσμητικές πινελιές με οσκαρική έμπνευση! Και ιδού!

1. Dream in gold!

Γίνονται Όσκαρς χωρίς χρυσό; Και όπως ήδη ξέρεις χρυσός και metallics είναι από τις πιο huge τάσεις που πρέπει να ενσωματώσεις στο σπίτι σου!

2. Red… carpet!

Κόκκινο χαλί και όχι μόνο πρέπει να είναι στρωμένο στο σπίτι σου για να νιώθεις σαν star του Χόλιγουντ! Επίσης red accents, δηλαδή μικρές κόκκινες πινελιές επιβάλλονται για λίγη οσκαρική λάμψη!

3. Καθρεφτίσου!

Οι γυαλιστερές επιφάνειες και φυσικά οι καθρεφτιζέ είναι το ζητούμενο αφού τα Όσκαρς είναι μια τελετή που αντανακλά τα φώτα, οι καθρέφτες παίρνουν φωτιά και φυσικά κάνουν το χώρο σου έξτρα χολιγουντιανό!

4. Περάστε στο μπαρ!

Γίνεται τελετή των Όσκαρς χωρίς ποτά; Ένα μπαράκι στο σπίτι σου είναι αυτό που θα κάνει φίλους και γνωστούς να νιώθουν ότι άνοιξαν οι πύλες της πολυτέλειας και της χλιδής!

5. Glamorous επιλογές χρωμάτων

Τρεις συνδυασμοί χρωμάτων θα φέρουν τα Όσκαρς στο σπίτι σου: Άσπρο-μαύρο, οι αποχρώσεις του λευκού και ο συνδυασμός γκρι και χρυσού!

6. Κλασικές γραμμές

Να σου θυμίσουμε ότι η πρώτη τελετή Oscars έγινε το 1929 όταν η Art Deco μεσουρανούσε. Επομένως σμιλεμένες και στρογγυλεμένες πολυθρόνες, στρογυλλά χαλιά, στρογγυλά τραπεζάκια ή καθρέφτες που να θυμίζουν εκείνη την εποχή είναι απαραίτητα!

7. Όλα τα λεφτά στα φώτα!

Τι δίνει τη μεγάλη λάμψη σε κάθε τελετή των Oscars; Μα φυσικά οι πολυτελείς φωτισμοί και ο σωστός πολυέλαιος κάνει τη διαφορά!

8. Επέλεξε τα διακοσμητικά σου!

Και όταν θα τα επιλέγεις μη σκεφτείς καθόλου μινιμαλιστικά! Τα Όσκαρς είναι η γιορτή του μεγάλου, το φανταχτερού, του υπερβολικού! Έτσι και στη διακόσμησή σου!

9. Υφάσματα και γούνες!

Τι είναι αυτό που όλοι μα όλοι κοιτάμε στα Όσκαρς; Μα φυσικά τα φορέματα! Πλούσια υφάσματα και αν χρειαστεί και γούνες πρέπει να ντύσουν το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σου!

10. Κουμπιά και ταφτάδες!

Και μην ξεχνάς ότι ο ταφτάς και τα κουμπιά είναι key pieces στη μόδα των Όσκαρς. Ταιριάζουν γάντι στην κρεβατοκάμαρά σου!

Read More

And More