Ποιο είναι το χρώμα που θα μας απασχολήσει μέσα στο 2018;

Μια ανάσα μακριά από το 2018 (ναι, μόλις μια εβδομάδα μας χωρίζει από την Πρωτοχρονιά) και όλο και περισσότερες προβλέψεις για τις τάσεις που θα επικρατήσουν μέσα στη νέα χρονιά καταφθάνουν στον interior κόσμο! Ποια θα είναι τα μέταλλα που θα μας απασχολήσουν; Ποιος θα είναι ο ιδανικός καναπές; Ποιο διακοσμητικό στυλ θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας; Η κουζίνα θα είναι ξύλινη ή μαρμάρινη; Το μπάνιο θα έχει πλακάκια ή βιομηχανικό μπετόν; Ποια χρώματα για γίνουν ο νέος “σκοτεινός” πόθος μας; Πόσες και πόσες ερωτήσεις θα κατακλύσουν το μυαλό σου από τώρα και για τους επόμενους αρκετούς μήνες! Μήπως, λοιπόν, πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι από τώρα; Για αυτό και σήμερα θα σου αποκαλύψω ποιο χρώμα “ακούγεται” πως θα μεσουρανήσει μέσα στο 2018 στο interior design! Και δεν είναι άλλο από την παστέλ απόχρωση του φασκόμηλου ή αλλιώς το sage!

Ναι, και στη νέα χρονιά τα γήινα χρώματα θα έχουν την τιμητική τους και θα μας απασχολήσουν πολύ. Οι παστέλ χαλαρωτικές αποχρώσεις βρίσκονται ήδη στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου και δεν φαίνεται πως έχουν διάθεση να παραχωρήσουν τη θέση τους αλλού! Το sage, λοιπόν, είναι το χρώμα που καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, χάρη στις χαλαρωτικές ιδιότητές του και τη μοναδική ικανότητά του να ενσωματώνεται σε κάθε στυλ, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει με μια μεγάλη ποικιλία βοηθητικών αποχρώσεων!

Και για να σε πείσω, ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες πόσο εντυπωσιακός γίνεται οποιοσδήποτε χώρος, με την προσθήκη του sage στην παλέτα του!

Read More

And More