Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ποια είναι η πιο ισχυρή τάση φέτος;

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η χαρά του σπιτιού. Ο πρωταγωνιστής που δίνει αυτήν τη γιορτινή αίσθηση. Το λαμπερό επίκεντρο που καθημερινά μας φτιάχνει το κέφι. Και τα φετινά Χριστούγεννα, είναι τόσο διαφορετικά που ο στολισμός μοιάζει απαραίτητος. Για να νιώσουμε πιο ευχάριστα, για να ομορφύνουμε το σπίτι μας, για να του δώσουμε αυτό το “κάτι” που θα μας δώσει ενέργεια, χαμόγελο και αισιοδοξία. 

Όπως και κάθε χρόνο, όμως, μια πρόταση ξεχωρίζει και την επιλέγουν οι deco lovers περισσότερο από κάθε άλλη. Αυτή για φέτος είναι το λευκό. Λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ω ναι! 

(@mytexashouse)

 

(@westwingpl)

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι τάσεις είναι προτάσεις. Τις ακολουθείς αν ταιριάζουν στο γούστο σου και αν θέλεις. Κατά βάση είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι σε εκφράζει. Η μόδα φέτος όμως θέλει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας να θυμίζει εκείνα τα κατάλευκα, χιονισμένα. Κι αν όλα αυτά σε ταξιδεύουν πίσω στα 90s, δίκιο έχεις. 

(@thealexandersnest)

 

(@homeinspirationlu)

Φωτεινό, ζωηρό και πολύ μοντέρνο. Εύκολο γιατί μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα. Με χρυσό, ασημί, με ροζ, με μαύρο… Όλα ταιριάζουν με το λευκό. Μπορείς να το “ντύσεις” με πολύχρωμα στολίδια και να το κάνεις πιο παιχνιδιάρικο, μπορείς να κινηθείς σε μεταλλικές λάμψεις για πιο glam αποτέλεσμα. 

(@willowbloomhome)

 

(@jessysdreamhouse)

Κι αν τα λευκά κλαδιά δεν σου κάνουν κέφι, αν προτιμάς το κλασικό πράσινο δέντρο, προτίμησε ένα που μοιάζει χιονισμένο, ή μπορείς να το διακοσμήσεις έτσι. Μπορείς να του προσθέσεις λευκά στολίδια για ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. 

Όπως και να έχει, η τάση μας θέλει να κινηθούμε στα λευκά. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι μια φωτεινή νότα στο σπίτι και να μας παραπέμπει στη λευκότητα του χιονιού. 

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις; 

And More