Χρώματα κρεβατοκάμαρας: Τάσεις και ιδέες για ένα ξεκούραστο δωμάτιο!

Τι χρώμα να βάψω την κρεβατοκάμαρα; Να μια καλή ερώτηση που αποφασίσαμε να απαντήσουμε! Τα χρώματα της κρεβατοκάμαρας είναι πάντα ένα παζλ διότι είναι ένα δωμάτιο που δεν μπορείς να κάνεις πολλά εξτρίμ πράγματα! Υπάρχουν όμως και τολμηρές επιλογές!
Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το ποστ σου συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες τάσεις σε χρώματα για την κρεβατοκάμαρα και έχουμε να σου πούμε το εξής: η παλέτα του μπλε και του πράσινου στις παλ τους αποχρώσεις είναι must!
Ξεχωρίσαμε υπέροχα πράσινα της μέντας και του λάιμ, μπλε του Tiffany’s αλλά και ασημένιο μπλε καθώς και μερικά ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο και το ροζ. Είναι όλα εξαιρετικά!
Να θυμάσαι πάντως ότι για το καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να συνδυάσεις το χρώμα του τοίχου με τα κατάλληλα αξεσουάρ και υφάσματα ώστε να “δείξει” καλύτερα το χρώμα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω!


Ασημί μπλε συνδυάζεται υπέροχα με πορτοκαλοκόκκινο στα υφάσματα του κρεβατιού και τα μαξιλάρια!


Το παλ πράσινο (λίγο πιο ανοιχτό από το πράσινο του φασκόμηλου) έδεσε άψογα με ένα ζεστό και έντονο χρώμα όπως το φούξια.


Αυτό το υπέροχο δωμάτιο βαμένο σε αποχρώσεις aqua έχει πολλές πινελιές έντονων χρωμάτων στα υφασματα για να μην είναι πολύ ψυχρό!


Για σένα που λατρεύεις τα έντονα χρώματα, το πράσινο της μέντας είναι τέλειο και του πάνε πολύ οι ρίγες!


Εάν θέλεις ένα elegant χρώμα στο υπνοδωμάτιο επίλεξε το tifanny’s blue και συνδύασέ το με εμπριμέ σκούρες μπλε κουρτίνες και καλύμματα.


Συνδύασε τους τόνους του ανοιχτού μπλε με έντονο κόκκινο!


Αν θέλεις μια εξτρίμ και trendy απόχρωση, τότε το cobalt blue είναι το χρώμα σου και το χρώμα της εποχής!


Αν σου αρέσουν τα… ήσυχα χρώματα τότε το λευκό του αλάβαστρου αν συνδυαστεί με την παλέτα του καφέ και του γκρι σου δίνει την τέλεια κρεβατοκάμαρα!


Για κάτι πιο… ζεστό, το κίτρινο του ήλιου με λίγο navy blue ή blue black είναι καλός συνδυασμός!


Αλλά και το χρώμα της χρονιάς από την Pantone, το Rose Quartz αξίζει μια δοκιμή!


Το μουσταρδί και το σμαραγδί κάνουν τον τέλειο συνδυασμό!


Για κάτι πιο σκούρο, η απόχρωση Marsala ή η τερακότα με χρυσά accents, καρό, σκούρο ξύλο και δέρμα είναι ό,τι θα διάλεγε και η… βασίλισσα!

Read More

And More