Θέλεις να βάλεις περισσότερη άνοιξη στο σπίτι σου;

Πόσες φορές έχεις πει στον εαυτό σου ότι θα αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο σε σένα, την οικογένεια και τους φίλους σου, αλλά δεν καταφέρνεις να τηρήσεις αυτή την υπόσχεση; Αισθάνεσαι ότι οι υποχρεώσεις σε κυνηγούν, καθώς εσύ τρέχεις να προλάβεις το χρόνο που συνεχώς γλιστράει μέσα από τα χέρια σου; Επειδή η ζωή και οι χαρές δεν μπορούν να περιμένουν, το μήνυμα του Dixan “Δες τη ζωή καθαρά”, γίνεται ο σύμμαχος που χρειάζεσαι για να ορίσεις τις κατάλληλες προτεραιότητες και να βελτιώσεις αισθητά την καθημερινότητά σου!

Και επειδή το πρόγραμμα είναι για τα… πλυντήρια, θα πρέπει να αφήσεις χώρο στην καθημερινότητά σου για εκείνα που αξίζουν πραγματικά και να φέρεις την “άνοιξη” στη ζωή σου!

Αν ονειρεύεσαι ένα πεντακάθαρο σπίτι, χωρίς κούραση και άγχος, πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Dixan! Απάντησε στην ερώτηση “Πώς θα αφήσεις χώρο για αυτά που αξίζουν πραγματικά, ώστε να φέρεις την “άνοιξη” στη ζωή σου;”, μπες στην κλήρωση του Dixan και ίσως να είσαι εσύ μια από τις πέντε τυχερές που θα κερδίσει μια ολοήμερη Ανοιξιάτικη Γενική Καθαριότητα για να γίνει το σπίτι πιο λαμπερό και αστραφτερό από ποτέ!

Απαλλάξου από τα περιττά και δες τη ζωή αλλιώς, όπως της αξίζει!

Read More

And More