Το Evian γίνεται “πράσινο” με την πρώτη επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευασία νερού!

Μετά τον οίκο Louis Vuitton, ο εμπνευσμένος Virgil Abloh “καταλαμβάνει” και ένα ακόμα κολοσσιαίο όνομα του lifestyle, αφού από τον Δεκέμβριο του 2018 εντάσσεται στην κορυφή του luxury brand νερού, Evian! Πρώτη δουλειά του Abloh, λοιπόν, ως Creative Advisor για τον Καινοτόμο Βιώσιμο Σχεδιασμό του νερού Evian ήταν η δημιουργία του πρώτου επαναχρησιμοποιήσιμου μπουκαλιού από γυαλί! Το οικολογικό μπουκάλι νερού έκανε το ντεμπούτο του στο πλαίσιο του New York Fashion Week και ενθουσίασε με τον σχεδιασμό, αλλά και την οικολογική υπόστασή του!

Το νέο, ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία SOMA και κυκλοφορεί ως limited-edition συλλογή με χωρητικότητα μισού λίτρου. Ο κορμός του είναι κατασκευασμένος από γυαλί, ενώ το καπάκι του από ξύλο μπαμπού. Στο μεγαλύτερο μέρος του έχει καλυφθεί από ένα λευκό προστατευτικό “μανίκι” φτιαγμένο από σιλικόνη, επάνω στο οποίο αναγράφεται το λογότυπο του brand με γκρι γραμματοσειρά, ενώ στο πλάι του τοποθετήθηκε η φράση “RAINBOW INSIDE” σε κάθετη διάταξη και σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές του ροζ, μωβ, γαλάζιου και σκούρου μπλε.

Στα άμεσα πλάνα της πολυτελούς εταιρίας νερού Evian είναι έως το 2025 να αντικαταστήσει όλες τις πλαστικές συσκευασίες της με υλικό που θα προκύπτει από την ανακύκλωση πλαστικού και αυτό είναι το πρώτο επίσημο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση του brand.

Read More

And More