Try Me! Η πιο διασκεδαστική εκπομπή για ηλεκτρικές συσκευές στο Youtube

Αν σου αρέσει η ενημέρωση, αν ψάχνεις ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι σου ή αν απλά θέλεις να περάσεις λίγες στιγμές διασκέδασης και γέλιου, σου έχω τη λύση. Το όνομα αυτής; Try me! Αναφέρομαι στην άκρως διασκεδαστική και νεανική εκπομπή που παρουσιάζεται μέσω του Youtube στο κανάλι του Κωτσόβολου, με σκοπό να μας ενημερώσει για τις νέες συσκευές και gadgets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μου τράβηξαν την προσοχή είναι το νεανικό ύφος της εκπομπής, η άμεση προβολή προϊόντων, χωρίς περίπλοκες πληροφορίες ή στοιχεία που θα δυσκολέψουν την απόφαση της αγοράς σου και φυσικά το μοντέρνο και ανεπιτήδευτο concept, που ταιριάζει απόλυτα σε όλους εμάς που θα θέλαμε η τεχνολογία να είναι πιο οικεία, κατανοητή και… fun!

*Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Αυτόν λοιπόν τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης και παρουσίασης έχουν αναλάβει η Μαντώ Γαστεράτου και ο Δημήτρης Καρέτσος, δύο ταλαντούχα και άκρως ενημερωμένα παιδιά, που μας δείχνουν την τεράστια γκάμα ηλεκτρικών συσκευών (από laptop, tablet, κινητά/smartphones, smartwatches, φωτογραφικές μηχανές, μέχρι και τηλεοράσεις, ηλεκτρικές σκούπες, πλυντήρια, στεγνωτήρια, συστήματα σιδερώματος, προϊόντα προσωπικής φροντίδας) με τον δικό τους χιουμοριστικό τρόπο και με ευρηματικά αστεία που κάνουν το κλίμα πιο ανάλαφρο. Η χημεία μεταξύ τους είναι φανταστική. Ο Δημήτρης μας δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες για τη κάθε συσκευή και η Μαντώ παίρνει θέση και δοκιμάζει τα προϊόντα, όπως θα έκανε μια κοπέλα στη δική μας ηλικία και όχι μόνο.

*Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Επειδή όμως το σωστό σπιτικό δεν γίνεται να ανοίξει χωρίς την ιδανική σκούπα ή το κατάλληλο σίδερο, η Μαντώ και ο Δημήτρης μας παρουσίασαν τις ιδανικές και premium συσκευές της Siemens, για όλες εμάς που θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και δεν θέλουμε να ξοδεύουμε χρόνο στα οικιακά.

*Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα


Η ηλεκτρική
σκούπα της Siemens VSQ8POWER4, κάνει το σκούπισμα… τρόπο διασκέδασης. Εύκολη στη χρήση της, με μέγιστες ικανότητες που ούτε καν θα φανταζόσουν και με λειτουργικότητα που εξοικονομεί χρήματα και χρόνο. Διαθέτει σακούλα 5lt που όταν γεμίζει σε ειδοποιεί για την αλλαγή της, προσφέρει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού και το πιο σημαντικό από όλα, είναι αθόρυβη και με μοντέρνο design.

Αυτή τη στιγμή θα αναφερθώ σε εσένα που το σιδέρωμα έχει γίνει ο καθημερινός ή εβδομαδιαίος Γολγοθάς. Με τα premium σίδερα της Siemens όμως, ΙQ 500 και IQ700, η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί για να λειάνει και τις δύο όψεις του ρούχου, ενώ ο ατμός και το νερό που διαθέτει ενισχύουν την απόδοσή του και το άριστο αποτέλεσμα. Πριν προλάβεις να σκεφτείς το οτιδήποτε, να σου πω ότι τέλος πια με τις γυαλάδες που δημιουργούσες στα ρούχα σου σε κάθε σιδέρωμα Τα συγκεκριμένα σίδερα δεν πρόκειται να βλάψουν κανένα από τα αγαπημένα σου κομμάτια, καθώς είναι ιδανικά για όλους τους τύπους υφασμάτων.

Κι αν θέλεις να κάνεις ένα από αυτά δικό σου, δεν έχεις παρά να εγγραφείς στο κανάλι του Κωτσόβολου, να παρακολουθήσεις το επεισόδιο του Try Me και να αφήσεις το σχόλιο σου, λέγοντας μας ποιο είναι το πιο βάρετο ή κουραστικό πράγμα που έχεις σιδερώσει. Ποιός ξέρει, μπορεί να κερδίσεις ένα από τα έξυπνα σίδερα της Siemens και να κάνεις το σιδέρωμα παιχνιδάκι!

P.S.: Έλα κι εσύ στην παρέα του Κωτσόβολου και διάλεξε τις ιδανικές ηλεκτρικές συσκευές, σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις!

Read More

And More