Site icon TLIFE

Ζηλεύεις τα δωμάτια των ξενοδοχείων; Αυτές οι ιδέες θα αλλάξουν την κρεβατοκάμαρά σου!

Θέλεις μια κρεβατοκάμαρα όπως των πολυτελών ξενοδοχείων; Να μερικές ιδέες και τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις!

/
Για μια τέτοια κρεβατοκάμαρα χρειάζεσαι πέρα από ένα φουσκωτό πάπλωμα ένα μεγάλο floral ρολό ταπετσαρίας ή χοντρού υφάσματος που θα παίξει το ρόλο του κρεμαστού ντεκόρ πάνω από το κρεβάτι.


Μερικές πινελιές σε λευκό τοίχο και ένα κρεβάτι με κουνουπιέρα και η κρεβατοκαμαρά σου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές εξωτικών ξενοδοχείων!


Σκούρο γυαλιστερό χρώμα στους τοίχους και ασορτί μοκέτα αλλά και πάπλωμα σε σκούρο μπλε με πινελιές γκρίζου θα σου δώσουν μια κρεβατοκάμαρα αντάξια του πιο πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ευρώπη!


Γι’ αυτό το look χρειάζεσαι καρώ μοκέτα ή χαλί, ξύλινο λιτό κρεβάτι και χαρακτηριστικά ταμπλό-φωτιστικά πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού!


Σου αρέσει το English country style των αμερικάνικων ξενοδοχείων; Ένα σφυρήλατο κρεβάτι είναι το απαραίτητο αξεσουάρ. Η ταπετσαρία είναι προαιρετική!


Τα δωμάτια των ξενοδοχείων πετυχαίνουν το πολυτελές τους ύφος χάρη σε μερικές καθοριστικές λεπτομέρειες όπως εδώ: μονοχρωμία, ριγέ ταπετσαρία, πολλά και πλούσια μαξιλάρια και ως στοιχείο design ένα φωτιστικό που κάνει τη διαφορά!


Αν σου αρέσει η λουδοβίκεια άνεση και εποχή διακόσμησης, πάλι το κρεβάτι κάνει τη διαφορά! Ξύλινο με σκαλιστές λεπτομέρειες. Τη βαριά ατμόσφαιρα σπάει η floral ταπετσαρία!

© 2024 tlife.gr