#adidaswomen: Γιορτάσαμε την άφιξη του community στην Ελλάδα και θέλουμε και σένα στην παρέα μας!

Η εποχή πριν τα Χριστούγεννα για μία δημοσιογράφο είναι πολύ πιεστική. Η δουλειά αυξάνεται, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα ραντεβού πολλαπλασιάζονται. Αν σε αυτά προσθέσεις και τις προσωπικές υποχρεώσεις… Άστα! Πάρε βαθιά αναπνοή και συνέχισε. Το χειρότερό μου αυτήν την περίοδο είναι ότι δεν προλαβαίνω τη γυμναστική μου. Και τα αποτελέσματα για μένα είναι απολύτως αρνητικά. Χάνω το κέφι μου, την ενέργειά μου, τη διάθεσή μου και γίνομαι λίγο εκνευριστική θα έλεγα. Αν γυμνάζεσαι, θα ξέρεις. Η γυμναστική είναι το καλύτερο ενισχυτικό της αισιοδοξίας και της χαράς σου! Και της αυτοπεποίθησής σου, βεβαίως βεβαίως!

Και κάπου εκεί, ήρθε η adidas ως απομηχανής Θεός, για να ξαναβρώ το χαμόγελό μου. Tο πιο hot & fun γυναικείο community ήρθε και στην Ελλάδα! Μια πρόσκληση για ένα exclusive work-out event άδειασε την ατζέντα μου από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις, φόρεσα το ανάλογο outfit και πάρκαρα έξω από το adidas Runbase.

Στη Συγγρού γίνεται χαμός. Μποτιλιάρισμα, αλλά δεν με νοιάζει. Γιορτάζω το νέο community που ενεργοποίησε η adidas για όλες τις γυναίκες που αγαπούν την άθληση, την υγεία, την ευεξία και φυσικά το στιλ και τη μόδα. Γύρω μου μόνο χαμογελαστά κορίτσια. Είναι σημαντικό, αν το παρατηρήσεις, αλλά οι γυναίκες που γυμνάζονται, που προσέχουν τη διατροφή τους και τον εαυτό τους εκπέμπουν πάντα μια αξιοζήλευτη ευτυχία.

Οι instructors και ambassadors των adidas Women έτοιμες να δώσουν το ρυθμό. Το μενού διαθέτει ειδικά Yoga, Dance και Running sessions. Οι FitVPaddiction, Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου -strength & mobility coaches των adidas Runners Athens, η Ελεάννα Λίμα – Fitness Instructor και fashion lover, η Χαρά Γιδαράκου – Running Coach των adidas Runners Athens και η Ελένη Λεμπέση – Freestyle Dance Instructor κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ήδη μας μεταδίδουν τη θετική τους ενέργειά.

Bloggers, editors, καθώς και τυχερές followers του brand που κληρώθηκαν για να παρευρεθούν στο event συναναστρεφόμαστε και κινούμαστε γύρω από έναν κοινό παρονομαστή. Είναι μεσημέρι Πέμπτης και ο υπέροχος χώρος του adidas Runbase γέμισε από γυναικείες παρουσίες που ήρθαν για να γνωρίσουν από κοντά το νέο γυναικείο community της adidas και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο πρώτο work out event των adidas Women.

Το lobby του Runbase είχε μεταμορφωθεί στον απόλυτο γυναικείο προορισμό, με τα adidas Women special corners να γίνονται περιζήτητα! Κάποιες βολεύονται στο adidas Women Beauty Corner για να απολαύσουν ένα hair make-over με παιχνιδιάρικα looks. Κάποιες άλλες στο adidas Women Showroom Corner σημειώνουν στη shopping list τους τις μοναδικές προτάσεις της συλλογής adidas STELLASPORT by Stella McCartney με έντονα χρώματα και σχέδια που κλέβουν την παράσταση. Δοκιμάζουμε, δημιουργούμε απίθανα sporty looks και λίγο πριν ξεκινήσει το “session” γεμίζουμε τις μπαταριες μας με απολαυστικούς δροσερούς χυμούς και υγιεινά snacks από φρέσκα λαχανικά, φρούτα και βότανα.

Ο πρώτος όροφος του adidas Runbase μεταμορφώθηκε σε σκηνικό που παρέπεμπε σε dance floor με πολύχρωμα φώτα, καπνούς και δυνατή μουσική. Εδώ ήμουν εγώ! Με την Dance instructor των adidas Women, Ελένη Λεμπέση να μας περιμένει για ένα ανεβαστικό fresstyle dance session. Στο δεύτερο όροφο, το σκηνικό άλλαζε σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και αρωματικά κεριά και τις fitVPaddiction να παραδίδουν μαθήματα yoga στις γυναίκες που αγαπούν το well-being, το mobility και το stretching. Οι λάτρεις του running δεν έμειναν παραπονεμένες καθώς ακολούθησαν την Ντενίζ Δημάκη, Captain των adidas Runners Athens και τη Χαρά Γιδαράκου, Running coach των adidas Runners Athens σε ένα χαμηλής έντασης run στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Χόρεψα. Δυσκολευόμουν στην αρχή να ακολουθήσω, αλλά γέλασα με την ψυχή μου. Χόρεψα κι άλλο. Ακολουθούσα τη χορογραφία και ταυτόχρονα ξεφόρτωνα τις τοξίνες, τα άγχη, τις σκέψεις. Ζωντάνεψα. Η διάθεσή μου επέστρεψε εκεί που έπρεπε να είναι. Χόρεψα κι άλλο… Μέχρι που η χορογραφία ολοκηρώθηκε. Το ίδιο και η μεταμορφωσή μου. Ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Ουφ!

Ξαναβρήκα το χαμόγελό μου. Το οποίο μεγάλωσε κι άλλο όταν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του adidas Runbase υπήρχε και κάτι για μένα. Το adidas Women goodie bag με όλα τα απαραίτητα για τα work-out sessions που θα ακολουθήσουν με τη νέα παρέα! Μου αρέσει η νέα μου παρέα. Δεν έρχεσαι κι εσύ να γίνεις μέλος;

Ναι, ναι… Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις! Πρέπει να διεκδικείς τη θετική ενέργεια, να προτιμάς το κέφι από τη μιζέρια και να χαμογελάς. Πρέπει το dna σου να διαθέτει τα hashtags που πρεσβεύουν οι adidas Women. Κάνουμε πολλά, ταυτόχρονα, με πάθος και αφοσίωση. Αγαπάμε τις φίλες μας και τις συναντήσεις μαζί τους. Λατρεύουμε τον αθλητισμό και προτιμούμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας. Ψηφίζουμε ευεξία και υγεία. Και φυσικά, περιποιούμαστε τον εαυτό μας, θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και πάντα να ξεχωρίζουμε για το ωραίο μας γούστο.


Είμαστε stylish, amazing, fearless και strong. Είμαστε οι adidas Women και σε περιμένουμε στη μεγάλη παρέα μας, γιατί είμαι σίγουρη ότι είσαι το ίδιο κι εσύ… 😉

Μπες στον κόσμο των adidas Women, ενημερώσου για όλα τα νέα του πιο απίθανου γυναικείου community και πάρε έμπνευση. Πώς; Ακολούθησε μας στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/adidasWomen/

#adidasWomen
Mε έναν χυμό από πρασινάδες στο χέρι, ξεπαρκάρω και χώνομαι στην τρέλα της κίνησης. Έχει πορεία στο κέντρο κι εγώ κάνω μία ώρα και κάτι για 800 μέτρα. Οι γύρω μου κορνάρουν. Φωνάζουν. Βρίζουν. Εγώ χάνω το επόμενό μου ραντεβού. Οι δρόμοι είναι κλειστοί. Βάζω δυνατά μουσική και απολαμβάνω τον ελεύθερό μου χρόνο στο αυτοκίνητο. Φτάνω σπίτι μετά από πολύ σημειωτόν με το αυτοκίνητο και χωρίς να μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Χα! Τίποτα δεν μπορεί να πτοήσει την ευτυχία μου μετά από ένα χορευτικό session. Cause I am one of them… #adidaswomen

And More