Αγάπη είναι…

Τι είναι αγάπη; Έχεις αναρωτηθεί τι σημαίνει για σένα αυτή η λέξη; Όχι ότι χρειάζεται να δώσεις ορισμό σώνει και ντε, αλλά να, έτσι κουβέντα να γίνεται και για να κάνω μια σχετική εισαγωγή στο αγαπησιάρικο αυτό post. Δεν θυμάμαι να με έχει απασχολήσει πάντως στο παρελθόν τόσο πολύ αυτή η ερώτηση. Το γλυκό βασανιστήριο ξεκίνησε λίγες εβδομάδες νωρίτερα, όταν έφτασε -κάπως μαγικά- στα χέρια μου το teaser με το καινούριο τραγούδι των Onirama.

Τo #tieinaiagapi έγινε ένα από τα αγαπημένα μου και ειδικά όταν άκουσα ολόκληρο το κομμάτι. Αν με ακολουθείς στο @artemis_thimiou έχεις καταλάβει τη φάση μου με τα hashtags. Ήταν λοιπόν επόμενο να παρασύρω σε όλο αυτό και τους φίλους μου και να πάθω μία, ξεδιάντροπα θα πω, εμμονή με το τραγούδι. Πάντα το παθαίνω αυτό με τα κομμάτια που μου αρέσουν. Κολλάω άσχημα! Νομίζω το ίδιο παθαίνω και με τους ανθρώπους αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Το «Τι είναι αγάπη» λοιπόν με έβαλε σε μία διαδικασία να ψάξω να βρω ορισμό για την αγάπη. Αν στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν, να ξέρεις, ότι εγώ ακόμα ψάχνω…

Άλλωστε η αγάπη έχει τόσους πολλούς ορισμούς. Αν ψάξεις στο google τον πληθυσμό της γης, τότε, θα έχεις μια ενδεικτική εικόνα για το πόσοι είναι αριθμητικά οι ορισμοί της.

Ο καθένας μας δίνει τη δική του έννοια σε αυτή τη λέξη. Καμία φορά παραπάνω κι από μία. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η αγάπη είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη που υπάρχει. Αδιαπραγμάτευτο! Η αγάπη δίνει σε όλα νόημα. Και είναι και τζάμπα! Κι επίσης… Κρατάς μυστικό; Η αγάπη δεν τελειώνει όση και να δώσεις! #ShareΤheLove άφοβα!

Πάντως, αν θέλω να δανειστώ κάποιον από τους στίχους του κομματιού που έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης -και που αυτό μας έφτασε εδώ- αυτός θα ήταν το: «Η αγάπη είναι μια τρέλα». Ο χαρακτηρισμός «τρελή» -με την καλή έννοια- είναι άλλωστε κάτι που με ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου.

Πάνω σε μια στιγμή τρέλας λοιπόν, μου ”καρφώθηκε” και η ιδέα να παίξω στο video clip του τραγουδιού. Και το εξέφρασα και δημόσια μέσα από το προηγούμενο μου post. Αμέ! Τόσο τρελή… Δες εδώ! Προφανώς όμως και δεν έπαιξα, οπότε φρόντισα απλά να τηρήσω την υπόσχεση που είχα δώσει.

Έφτιαξα δικό μου –ο θεός να το κάνει- video clip και σου περιγράφω τι είναι αγάπη για μένα, με τη βοήθεια και των δικών σου φωτογραφιών στις οποίες έβαλες #tieinaiagapi!

Τι είναι αγάπη by Slidely Slideshow

P.S. Αυτό που πρέπει να ψάξεις στο You Tube είναι το «Τι είναι αγάπη» των Onirama για να δεις το official video clip. Παρόλο που, ας το παραδεχτούμε, το δικό μου είναι πιο ωραίο

Read More

And More