Calzedonia Legshow 2019: Το μυστικό για τα πιο σέξι πόδια ever!

Όταν ετοιμάζω βαλίτσα για Βερόνα, ξέρω πια καλά ότι στις εμπειρίες μου θα προστεθεί άλλη μία στιγμή γεμάτη ενέργεια, χρώμα και στιλ. Και αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά… Στο Calzedonia Leg Show 2019 ο πήχης ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά.

Ας μιλήσουμε για το καλσόν σου…
Ξέρεις ότι το καλσόν συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στη ζωή μας; Και ναι, το Leg Show 2019 Hotel Edition έτυχε να συμπίπτει χρονικά με μια από τις πιο γυναικείες επετείους. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της γυναικείας γκαρνταρόμπας είχε γενέθλια κι εμείς το γιορτάσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα αξέχαστο πάρτι μόδας που ανέβασε την αδρεναλίνη μας και προτάσεις που θα απογειώσουν τα χειμερινά μας looks. Γιατί ξέρεις, τα καλσόν, είναι ο καλύτερος τρόπος να δείχνουν τα πόδια σου σέξι, αλλά και ένα όπλο σου να απογειώσεις στιλιστικά μια εμφάνιση….

Η πασαρέλα παρουσιάστηκε μέσα από μια μεγαλοπρεπή είσοδο ενός Grand Hotel, μια επιβλητική εικόνα χάρη στο σκηνικό που αναπαριστούσε την πρόσοψη ενός ξενοδοχείου με τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα δωμάτιά του όπου οι πόρτες άνοιγαν κι έκλειναν παίζοντας με τα φώτα και τις σκιές, δίνοντας ζωή σε μια σειρά από διαφορετικά σκηνικά που εναλλάσσονταν μαζί με τις τάσεις που έλεγαν τη δική τους ιστορία στο catwalk.

Εντυπωσιακό! Ανάλογη μουσική, εντυπωσιακά κορίτσια, καλοντυμένα πόδια και ο ρυθμός ανεβαίνει. Ναι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση φέτος να αντισταθείς στα καλσόν. Θα είναι ξεκάθαρα το φετίχ σου!

Όλες οι τάσεις στα πόδια σου…
Logomania! Καλσόν καλυμμένα με γράμματα, όπως τα μεγάλα μεγέθους logos με γράμματα CLZ ή τα γράμματα σε όλο το μήκος του ποδιού για ένα graphic δαντελένιο effect. Καλσόν με μεταλλικές και λαμπερές υφές για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη. Καλσόν και κολάν που μεταμορφώνονται σε εκτυφλωτικά στοιχεία που γοητεύουν και κλέβουν τη ματιά από τα ρούχα, φωτίζοντας και το πιο minimal look.

Τα σχέδια παίζουν βασικό ρόλο στο δημιουργικό συμβολισμό της συλλογής. Κάποια από τα πιο ελκυστικά σχέδια είναι, χωρίς αμφιβολία, τα σχέδια με Brit-style όπως πιε ντε πουλ, καρό στιλ με macro-diamonds και οι λεπτές ρίγες σε στιλ Oxford Street.

Ζεστά και άνετα κομμάτια από κασμίρ μέσα από έναν συνδυασμό με λαμπερές πλέξεις σε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου για ζεστό και άνετο cocoon effect.

Φέτος το παιχνίδι της μόδας παίζεται στα πόδια σου και το στιλιστικό παιχνίδι είναι ατελείωτο.

Γύρω μου Influencers, μοντέλα, κορίτσια που αγαπούν τη μόδα. Καλοντυμένες, αναγνωρίσιμες. Ποζάρουν με τις ποδάρες τους και συνειδητοποιώ πόσο κολακεύει τα πόδια ένα καλσόν.

Στη πρώτη σειρά του show celebrities, όπως το super model ουγγρικής καταγωγής Barbara Palvin, που είχε αποτελέσει πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής Calzedonia και top influencer με 12,9 εκατ. followers στο ίνσταγκραμ. Special guest του show, η Chiara Ferragni, digital ambassador του brand εδώ και μερικά χρόνια.

Πραγματικά, είναι από τα πιο απολαυστικά event. Είναι από εκείνα τα πάρτι μόδας που καθώς εξελίσσεται το show ανεβαίνει ο σφυγμός σου, ο ενθουσιασμός σου πολλαπλασιάζεται, όσο τα μάτια σου γεμίζουν εικόνες γεμάτες χρώμα, θετική ενέργεια και άποψη.

Η πασαρέλα ολοκληρώνεται και είναι σαν να έχεις δεχθεί ένεση ενέργειας. Η διάθεση έχει ανέβει. Το κέφι έχει φουλάρει τις μηχανές σου. Είμαστε έτοιμες για το after show party.

O Dj ανεβαίνει στα deck κι εμείς πανέτοιμες για χορό μέχρι το πρωί…

And More