Λάθη, σχέσεις και πάλι λάθη ή πώς να βρεις την αγάπη the hard way!

Η ερώτηση που ακούς πολύ συχνά (αλλά ποτέ αυτός ή αυτή που την κάνει δεν θέλει πραγματικά να πάρει απάντηση) είναι “Γιατί κάνω πάντα λάθος σχέσεις;” ή “Γιατί η αγάπη είναι τόσο δύσκολη;”

Όπως ακριβώς σου έγραψα κανείς δεν θέλει να πάρει απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση. Είναι ρητορική. Είναι ερώτηση που περισσότερο λέμε απ’ έξω μας για να την ακούσουμε καλύτερα. Είναι η ερώτηση που ξέρουμε deep down την απάντηση αλλά δεν τολμάμε να ξεστομίσουμε.


Κάπου ανάμεσα στις ανασφάλειές μας, τα βιώματά μας, τις επιθυμίες και τα όνειρά μας έρχεται ο έρωτας και κάποιος διεκδικεί να μπει στη ζωή μας. Το ποιος είναι αυτός και πώς μα διεκδικεί συνήθως το συναίσθημα δεν μας αφήνει να το δούμε. Η λογική μπαίνει στο… ντουλάπι. Αυτός ο έρωτας είναι λάθος από την αρχή, το ξέρεις, μα δεν θες να το παραδεχτείς.

Το ίδιο και η Άννα. Μια γυναίκα εγκλωβισμένη στις ανασφάλειες και τους φόβους της, που παλεύει να ξεφύγει από την προβληματική της οικογένεια. Μια οικογένεια που της δημιούργησε μια στρεβλή εικόνα για τον κόσμο. Και τότε την διεκδικεί ο Άρης. Ο λάθος έρωτας. Ο καταστροφικός έρωτας.

Η Άννα είναι η γυναίκα που θα ταυτιστείς αν ξέρεις από πρώτο χέρι πώς είναι να σε απογοητεύει το όνειρο του ιδανικού έρωτας. Θα ταυτιστείς ακόμη και αν δεν προέρχεσαι από μια δυσλειτουργική οικογένεια. Θα θελήσεις να την ακουμπήσεις φιλικά στον ώμο, να της πεις ότι τη νιώθεις, να μιλήσετε για τα λάθη σας.
Η Άννα είναι η γυναίκα μέσα σου που παλεύει με όλα και με όλους.

Η Άννα είναι το σοκ που χρειάζεσαι. Είναι η ελπίδα ότι ναι, η πραγματική αγάπη είναι εκεί έξω. The hard way; Ναι, the hard way! Τα εύκολα δεν είναι πάντα τα καλύτερα.

Η Άννα είναι η ηρωίδα της Ιωάννας Νοταρά από το βιβλίο “Πριν χαράξει” (εκδόσεις Διόπτρα) που θα σε κάνει να κουρνιάσεις σε μια γωνιά του καναπέ και να “ρουφήξεις” όλη την ιστορία της. Την αληθινή της ιστορία, γιατί βασίζεται σε υπαρκτά πρόσωπα…
Μπορεί να δακρύσεις, αλλά θα είναι για καλό. Γιατί μέσα από την ιστορία της θα δεις καθαρά, με τα δικά της μάτια ότι η λύτρωση είναι στο χέρι σου! Και ο έρωτας μπορεί να είναι… δίπλα σου….

And More