Οι συντάκτες του TLIFE και η μπισκοτομανία τους!

Εσύ παίρνεις πρωινό; Αν όχι, σου έχουμε τη λύση. Είσαι συνεπής με τα σνακ σου; Αν όχι, σου έχουμε τη λύση. Πολυδημητριακά Μπισκότα Παπαδοπούλου. Ήρθαν στο γραφείο… και παρέμειναν στη shopping list μας. Για πάρα πολλούς λόγους.

Α, και αυτή τη φορά, κανείς δεν αντιστάθηκε -όπως συμβαίνει κάποιες φορές- γιατί υπήρχε η επιλογή και για όσες κάνουν δίαιτα!

“Η πρώτη μου επαφή μαζί τους ήταν πριν λίγα χρόνια, όταν ένας φίλος τα είχε στο γραφείο του. Τα μοβ. Τρελάθηκα! Η δικαιολογία μου όταν πήγα στο super market ήταν ότι θα τα πάρω για να τρώω κάτι για πρωινό που συνήθως δεν προλαβαίνω και μένω νηστική. Από τότε υπάρχουν πολύ συχνά στο σπίτι μου. Αλλά όχι για πρωινό. Για πρωινό, για βραδινό, για απογευματινό τα Σαββατοκύριακα. Και ποτέ δεν τρώω μόνο δύο που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Πραγματικά δεν μπορώ να αντισταθώ και δεν χαρακτηρίζομαι και για τον αυτοέλεγχό μου… θα το έχεις καταλάβει. Παρασύρομαι. Όταν κάτι μου αρέσει πολύ, παρασύρομαι εξακολουθητικά”
Ξένια Ιωάννου

“Υπάρχουν κάποια πρωινά που σηκώνομαι πανικόβλητη, παίρνω καφέ από το δρόμο και φτάνω στο γραφείο στο παραπέντε. Για εκείνα, λοιπόν, τα… πανικόβλητα πρωινά το μπισκότο Παπαδοπούλου είναι το καλύτερο πρωινό! Χμμμ… Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, και για εκείνα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι επίσης ό,τι καλύτερο! Και ναι, το παραδέχομαι! Είναι τόσο νόστιμα που δηλώνω σχεδόν εθισμένη!”
Nατάσα Μπερέκου

“Εντάξει, το γραφείο του Λευτέρη είναι θησαυρός μερικές φορές. Όταν νιώθω μια μικρή λιγούρα είναι ο πρώτος μου προορισμός εδώ στο TLIFE. Σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις έπεσα πάνω σε αυτήν την μπλε συσκευασία που γράφει πάνω ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Παπαδοπούλου. Οι 3 από τις πιο αγαπημένες μου λέξεις! Τα αγαπώ, γιατί τα αγοράζει και η μαμά μου στο σούπερ μάρκετ. Με πιάνουν και στο σπίτι μικρές λιγούρες βλέπεις! Δεν θα σου πω να τα αγαπήσεις κι εσύ -είμαι σίγουρη πως θα το κάνεις- αλλά θα σου πω να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα μπλε. Α! Πάνε τέλεια και με τον καφέ μου!”
Άρτεμις Θύμιου

“Τα μπισκότα είναι το αγαπημένο μου σνακ και μου αρέσουν πολύ. Eιδικά το απόγευμα που είσαι στο γραφείο και θες κάτι… Ο Λευτέρης μας κέρασε αυτά τα υπέροχα μπισκότα, που εκτός από πολύ νόστιμα, είναι όπως μάθαμε πολύ υγειινά και με πολλά καλά στοιχεία: άρα δύο σε ένα, άρα δεν θέλεις μόνο ένα, αλλά όλο το πακέτο”
Σοφία Σούζα

Mμμμ έχεις φάει πολυδημητριακά Παπαδοπούλου με σοκολάτα μαζί με τον καφέ σου; Αν όχι, χάνεις… Μόλις έφθασαν στο γραφείο του TLIFE, έσπευσα να πάρω από το γραφείο του Λευτέρη αυτά με τη σοκολάτα. Και πραγματικά ήταν μια τέλεια γευστική εμπειρία με λίγες θερμίδες και πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων! Εννοείται ότι μετά δοκίμασα από όλες τις γεύσεις!
Mαρία Ρουμελιώτου

“΄Ολα τα πολυδημητριακα μπισκότα έχουν τέλεια γεύση! Αυτήν την περίοδο όμως τρώω αυτά που δεν έχουν ζάχαρη και δεν υστερούν σε τίποτα γευστικά! Δοκίμασέ τα!”
Εβίτα Τσιλοχρήστου

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρούλα μια φορά είχαμε περάσει έξω από το εργοστάσιο Παπαδοπούλου στου Ρέντη. Μοσχομύριζε όλη η περιοχή φρεσκοψημένο μπισκότο!Τι θεσπέσιο άρωμα! Πόσο μού είχε εντυπωθεί αυτή η μυρωδιά! Ανοίγοντας μια συσκευασία Πολυδημητριακά γέμισα αρώματα και πάλι! Και όχι μόνο μία γεύση! Σοκολάτα, με γάλα, με μούσλι, χωρίς ζάχαρη! Ό,τι πρέπει για να συνοδεύσεις τον πρωινό καφέ, για να μη ξεκινήσεις τη μέρα σου θεονήστικη αλλά και να την ντύσεις γλυκά χωρίς να έχεις ενοχές! Μύρισε ξανά.. μπισκότα Παπαδοπούλου!
Mαρκέλλα Ρεπανέλη

“Δεν έχω καλύτερο από ένα τραγανό μπισκότο να βυθίζεται στο ζεστό καφέ μου! Όχι, αλήθεια! Μπορώ να καταβροχθήσω ένα ολόκληρο πακέτο. Φαντάσου πως περισσότερο καφέ “πίνουν” τα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου, παρά εγώ ο ίδιος! Ξεχώρισα τη μοβ συσκευασία με τα αποξηραμένα φρούτα. Ένα compact πρωινό που χωράει στην παλάμη του χεριού σου”
Λευτέρης Σαββίδης

“Ένα από τα πιο γευστικά σνακ που έχω δοκιμάσει. Τα πολυδημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου με δημητριακά και σοκολάτα είναι τα αγαπημένα μου και συνοδεύονται πάντα με μια ζεστή κούπα γάλα ή τσάι, και μπορώ να τα απολάυσω οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!”
Νατάσα Στρόβιλα

And More