Όταν ο πάγος ενώνει την Ελληνική Μυθολογία με τους Ολυμπιονίκες και τους Χολιγουντιανούς σταρ!

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο όμορφη; Η Αφροδίτη, η Κίρκη ή η Ελένη της Τροίας; Οι θρύλοι της ομορφιάς καθρεφτίζονται στην κοφτερή λεπίδα του παγοπέδιλου λίγο πριν σημαδέψει τον πάγο της Αρένας. Στη Βερόνα. The Legend of Beauty. Το υπερθέαμα on ice της Intimissimi… φόρος τιμής στις γυναίκες.

Γυναίκες! Θηλυκότητα, ταλέντο, ομορφιά. Υποκειμενική. Αντικειμενική. Ομορφιά. Πηγή έμπνευσης για μια υπερπαραγωγή, το τέταρτο show on ice της Intimissimi. A Legend of Beauty…

Βερόνα, Ιταλία. Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές skaters, διάσημοι τραγουδιστές και μουσικοί, χολιγουντιανοί σταρ, exclusive guests, δημοσιογράφοι, παγκόσμιοι influencers και top models γέμισαν τη θρυλική Arena για να τιμήσουν τις γυναίκες, την ομορφιά.

Την ομορφιά της φουρτουνιασμένης θάλασσας από όπου αναδύθηκε η Θεά Αφροδίτη έτοιμη για το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους, ανάμεσα σε λίμνες γεμάτες κρίνα, φωτεινούς αστερισμούς, καυτές μάχες και …videogames. Την ομορφιά της αβίαστης κίνησης, την ομορφιά του ήχου, της δημιουργίας, του χρόνου. Pause!

Η ομορφιά της Αφροδίτης, της Ελένης της Τροίας, η Κίρκη, η Μέδουσα γλιστράνε πάνω στον πάγο. Ισορροπούν στις λεπίδες τους και μας παρασύρουν στο θρύλο τους. Μια φαντασμαγορική συνύπαρξη, ένα ταξίδι στο χρόνο που χαράζει τον πάγο και αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στο βλέμμα και στις αναμνήσεις μου. Τυλίγομαι στη ζεστασιά της ζακέτας μου και γλιστράω κι εγώ. Η καρδιά μου κάνει τριπλό τόλουπ ανάμεσα στις πιο διάσημες γυναίκες της ελληνικής μυθολογίας, ανάμεσα στον έρωτα και στην τραγωδία, στο παρελθόν και στο παρόν. Α Legend of Beauty! Η ελληνική μυθολογία και η ομορφιά της που αποτυπώνεσαι στο σήμερα.

Η ελληνική μυθολογία. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να αποτυπωθεί η ομορφιά στο σήμερα; Από εκείνους που φέρουν μετάλλια στο στήθος. Μόνο από ολυμπιονίκες! Η Γιαπωνέζα Shizuka Arakawa, η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Ολυμπιακούς (Τορίνο 2006). Το ντουέτο από την Αμερική, Meryl Davis και Charlie White. Το ντουέτο από τον Καναδά, Meagan Duhamel και Eric Radford. Ο βασιλιάς των σπινς (και πολύ σέξι -να τα λέμε κι αυτά) Stephan Lambiel. Ελβετός. Αν παρακολουθείς καλλιτεχνικό πατινάζ τους ξέρεις σίγουρα. Αν όχι, να ξέρεις πώς πρόκειται για την αφρόκρεμα του αθλήματος. Πατινάρουν στους ρυθμούς της ομορφιάς. Στις υπέροχες νότες της εικόνας. Ουδείς τέλειος και συνάμα όλες μας! 😉

Για επιδόρπιο θα αφήσω το μύθο του καλλιτεχνικού πατινάζ, τον λατρεμένο μου Evgeni Plushenko. Δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, δύο φορές ασημένιος και ο μόνος (ο μόνος ξαναλέω) πατινέρ στον κόσμο που έχει κερδίσει 4 ολυμπιακά μετάλλια. Ένας ζωντανός θρύλος από τη Ρωσία που η παρουσία του και μόνο αρκεί για να σου αποδείξω για το πόσο ψηλά έχει ανεβάσει τον πήχη η Intimissimi. Θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες για αυτόν τον αθλητή. Θα αρκεστώ μόνο στο να σου υπογραμμίσω πως σε περίπτωση που δεν τον έχεις δει να πατινάρει, καν’ το. Η επιτομή της ομορφιάς στην κίνηση. Ιδιαίτερη φυσιογνωμία, αναντικατάστατη παρουσία στους αγώνες. Μου λείπει.

Το εκρηκτικό cocktail από το οποίο μεθάμε όλοι στην Arena Di Verona φοράει εξαιρετικά κοστούμια που φέρουν μια υπερδιάσημη υπογραφή. H Chiara Ferragni από την πρώτη θέση των top influencers σύμφωνα με το περιοδικό Forbes επιμελείται με το προσωπικό της στιλ και γούστο όλα όσα πατινάρουν μπροστά στα εκστασιασμένα μάτια μας. Η Blonde Salad, με τους 10 εκατομμύρια followers ενώνει την υπερδύναμή της με τους Ολυμπιονίκες και το στάδιο φλέγεται. Η Αφροδίτη, η Κίρκη, η Ελένη της Τροίας πατινάρουν με σύγχρονο styling και A class λογότυπα. A Legend of Beauty!

Βρίσκομαι στο θέατρο με την καλύτερη ακουστική στον κόσμο και ακούω ψιθυρους. Η Katie Holmes είναι εδώ. Ναι είναι! Δεν είναι φήμη. Την είδαμε να βολτάρει στη Βερόνα αμέριμνη. Και η Irina Shayk ποζάρει με το δικό της θρύλο της ομορφιάς της. Αλλά και η αγαπημένη μου Τόνια Σωτηροπούλου. Η ελληνική παρουσία στην Αρένα που κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν.

Στην κορύφωση της περιγραφής, ο μοναδικός Andrea Bocelli. Η φωνή της ομορφιάς. Μας ταξιδεύει και ντύνει το Intimissimi υπερθέαμα με τον ήχο της δύναμης, του ταλέντου, της μουσικής. Εκεί, στο κέντρο του πάγου, αποθεώνεται.

And More