Πού χορεύει το πιο fashion forward κοινό αυτής της πόλης; Η Cinderella επιστρέφει…

Είναι το talk of the town! Είναι το meeting point όσων βαρέθηκαν τα κλισέ. Είναι το μέρος που θα χορεύεις ασταμάτητα μέχρι το πρωί. Είναι η disco που άλλαξε τα δεδομένα της νύχτας σου. Σου έχω νέα, η Cinderella -επιτέλους- επιστρέφει!

Ανοίγει τη βαλίτσα της. Μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της. Σαφάρι στη ζούγκλα. Αγριότητες. Γρυλίζει από ευχαρίστηση… Γρατζουνάει με τα ακονισμένα από τις αναμνήσεις νύχια της την πλάτη του καναπέ. Πρέπει να αλλάξει διακόσμηση. Μπήγει τα αιχμηρά τακούνια της στην πολύχρωμη πίστα. Κοιτάζεται σε έναν από τους πολλούς καθρέφτες γύρω της και χαμογελά συνωμοτικά. Στον εαυτό της. Αυτό το καλοκαίρι την άλλαξε… Δεν θα είναι ποτέ ξανά το γλυκό κοριτσάκι με τα γυάλινα γοβάκια, τους πρίγκιπες και τις κινούμενες κολοκύθες.

Φοράει animal print, γεμίζει το ταβάνι της με αφροδισιακά φωτορυθμικά, μεταφέρει τις ντισκομπάλες της πάνω από το μπαρ και ανοίγει την πόρτα της ξανά αυτήν την Πέμπτη (13 Οκτωβρίου). Αυτό που περίμενες. Η Cinderella επέστρεψε με άγριες διαθέσεις…

The place to be… The place to dance!
Κολωνάκι. Η πιο Disco διαστροφή της πόλης είναι υπόγεια και γοητευτική. Κάθε σκαλί που κατεβαίνεις αφαιρεί από πάνω σου τα ταμπού και σε απελευθερώνει από σκέψεις που σε γεμίζουν αγκυλώσεις. Χορεύεις. Παραδίδεσαι στο ρυθμό της. Γνώριμα τραγούδια θα πλημμυρίσουν με οικειότητα τα κύτταρά σου, θα σε ταξιδέψουν στο χρόνο, τότε που δεν σκεφτόσουν και δεν φοβόσουν τις συνέπειες.

Γρυλίζει στο αυτί σου… Touch me now! Σε πλησιάζει… You ‘re a woman, I’m a man… Σε αγγίζει… Dancing Queen… Μπήγει τις νότες της στο δέρμα σου… Gimme! Gimme! Gimme! Ιδρώνεις… Hot Stuff… Η αναπνοή σου κόβεται… Beat it! Άγρια και εκκωφαντικά. Αφήνεσαι και χορεύεις μέχρι το πρωί.

Οι πιο stylish περσόνες της πόλης κατεβαίνουν τα σκαλιά της, καθρεφτίζονται στους leopard καθρέφτες και χορεύουν μαζί σου. Ναι, πρέπει να έχεις κάνει κράτηση. Ναι, πρέπει να την έχεις ενημερώσει από πριν ότι θα πας. Ναι, θα δεις κόσμο που ξέρεις. Ναι, θα δεις κόσμο που έχει άποψη για τη μόδα. Ναι, θα δεις κόσμο που έχει άποψη για το ξενύχτι. Ναι, θα δεις κόσμο που έχει άποψη, τελεία. Ναι, μπορείς να μπεις χωρίς να έχεις κάνει κράτηση, αρκεί να καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τα δύο σέξι αγόρια στην πόρτα. Dress to Impress, babe!

*H Cinderella κάνει πάρτι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

And More