Στο Μιλάνο με το glo για να …ανοίξει ένας νέος κύκλος στις συνήθειές σου!

Ημέρα Πέμπτη! Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα μου και φεύγω για το αεροδρόμιο. Στη συγκεκριμένη πτήση όμως, δεν ήμουν μόνη μου. Μαζί μου είχα την British American Tobacco και το νέο, καινοτόμο προϊόν θέρμανσης καπνού glo™.

Ο προορισμός μας είναι το Μιλάνο, η πρωτεύουσα της Ιταλίας που άνθισε η μόδα και το μέρος που δημιουργήθηκαν (και δημιουργούνται) νέες τάσεις. Έτσι και το glo™, η νέα τάση που σιγά σιγά κατακτά την Ιταλία, ξεκίνησε το ταξίδι του από το Μιλάνο, με ένα μοναδικό launch event, σε ένα από τα πιο ιστορικά Palazzo της πόλης.

Έφτασα στο ξενοδοχείο και μετά από λίγη ώρα αναχώρησα για το flagship store του glo™. Εκεί όπου θα ανακάλυπτα λίγο καλύτερα τον κόσμο του glo™.

Τι έμαθα λοιπόν για το glo™ ; Ότι είναι απλά, ό,τι πιο απλό και έξυπνο κυκλοφορεί με τη συγκεκριμένη τεχνολογία και προσφέρει μια εμπειρία αντίστοιχη του καπνίσματος, αλλά με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε σχέση με ένα συμβατικό τσιγάρο, αφού θερμαίνει αντί να καίει τον καπνό. Στην ουσία….bye bye στάχτη!

Το συμπέρασμα; Όταν έχεις την ευκαιρία για έξυπνες, απλές επιλογές και προηγμένη τεχνολογία, οι καθημερινές συνήθειες αποκτούν νέο νόημα και ο κόσμος σου γίνεται σίγουρα καλύτερος.

Ο χώρος του flagship ήταν φανταστικός, η μουσική υπόκρουση σου ανέβαζε τη διάθεση και ο κόσμος τόσο καλοντυμένος. Υπήρχε όμως και ένας ξεχωριστός καλεσμένος.. το ρομποτάκι του glo™. Ένα robot που απαντούσε κανονικά σε αυτά που το ρωτούσες. Εμένα πάντως με έπεισε και το αγόρασα!

Η βραδιά όμως δεν σταματάει εδώ! Επόμενη στάση: ένα ιστορικό παλάτι στην καρδιά του Μιλάνο, το οποίο ήταν ειδικά διαμορφωμένο για να δώσει στους επισκέπτες την εμπειρία και την αίσθηση του glo™.

Αυτό που ξεκάθαρα μπορούσε κάποιος να διακρίνει ήταν το Halo του glo™, ένας λαμπερός κύκλος, σήμα κατατεθέν της μάρκας. Μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι αυτός ο λαμπερός κύκλος είναι το ένα και μοναδικό κουμπί της συσκευής. One touch technology!

Τι άλλο είχε; Μία φοβερή κούνια, δωμάτια με τοίχους από καθρέφτη και sparkly στοιχεία, μπάλες που φωσφόριζαν κι ένας ιστορικός χώρος με κόκκινα φώτα που αναδείκνυαν την αισθητική του μέρους. Μετά την “περιήγηση” ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι φυσικά.

Η επόμενη μέρα ήταν γεμάτη με βόλτες, φαγητό, ψώνια και ξέγνοιαστες στιγμές στο Μιλάνο. Φυσικά μέσα στην τσάντα μου υπήρχε το νέο μου “αξεσουάρ” που δεν είναι άλλο από το glo™. Ένας νέο κύκλος άνοιξε στη ζωή μου και οι συνήθειές μου από εδώ και στο εξής θα είναι εντελώς διαφορετικές. Γιατί στην τελική, “μόδα” σημαίνει να επιλέγεις έξυπνα. #chooseglo

Υ.Γ: Το glo™ είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων Nobacco και του e–shop της NOBACCO (nobacco.gr/glo), ενώ οι ράβδοι καπνού (NEO™ Sticks) που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη συσκευή glo™ είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Nobacco καθώς και στα σημεία πώλησης προϊόντων καπνού, περίπτερα και ψιλικά, σε όλη τη χώρα.

 

And More