Τι ξε-σύκο-σε τους συντάκτες του TLIFE!

Στο γραφείο προσγειώθηκε ένα κουτί… γεμάτο με τα νέα μπισκότα Digestive με σύκο! Παρασκευάζεται με αλεύρι ολικής άλεσης, με 35% λιγότερα λιπαρά και λαχταριστά κομμάτια σύκου. Όπως κατάλαβες τα δοκιμάσαμε όλοι γιατί δεν πρόκειται για διατροφική ατασθαλία, παρά μόνο για απόλαυση με λιγότερα λιπαρά!

“Άργησα να ξυπνήσω… δεν προλαβαίνω να πάρω πρωινό… ο χρόνος με κυνηγάει! Ετοιμάζομαι σε χρόνο dt, προσπαθώ να θυμηθώ που έχω παρκάρει, τρέχω με τα τακούνια και κάπου εκεί στην Κηφισίας, στο σημειωτόν και στην κίνηση, προλαβαίνω να απολαύσω δύο μπισκότα Digestive με Σύκο γιατί δεν θα τη βγάλω χωρίς να έχω φάει κάτι για πρωινό. Και τα μπισκότα με αλεύρι ολικής άλεσης είναι ό,τι πρέπει. Γιατί έχουμε να φορέσουμε και μαγιό -μην ξεχνιόμαστε!”
Ξένια Ιωάννου

“Ένα θα πω! Έφαγα όλο το κουτάκι σε δυο μέρες!!! Και σχεδόν μόνη μου… Ο λαχταριστός συνδυασμός των αγαπημένων μπισκότων Digestive με το Σύκο έδεσε τέλεια!”
Μαρία Ρουμελιώτου

/

“Τα μπισκότα Digestive είναι σαφώς από τα αγαπημένα μου! cocktail όταν τα περιέχει! Χθες προσγειώθηκε στο γραφείο ένα κουτί με μια νέα γεύση αυτή του σύκου και με 35% λιγότερα λιπαρά! Εντάξει, τα εξαφάνισα! Εκεί που έρχεται το απόγευμα κι εύχεσαι να είχες κάτι γλυκό για να συνδυάσεις τον καφέ σου, είναι η τέλεια και πιο γευστική λύση!
Εβίτα Τσιλοχρήστου

“Στο γραφείο μου επικρατεί πάντα… beauty πανικός! Και εκεί ανάμεσα σε δεκάδες βερνίκια κι άλλα τόσα προϊόντα μακιγιάζ υπάρχει το αγαπημένο μου snack. Τα νέα μπισκότα Digestive με Σύκο που έχουν τέλεια γεύση είναι ό,τι πρέπει για εκείνες τις ώρες που πεινάς τόοοοοοσο αλλά δεν προλαβαίνεις να φας! Είναι και υγιεινά παρακαλώ! Από αλεύρι ολικής άλεσης και 35% λιγότερα λιπαρά. Οπότε, με έναν τρόπο ταιριάζουν τέλεια στο beauty σκηνικό μου!”
Νατάσα Μπερέκου

“Tα μπισκότα Digestive είναι από τα αγαπημένα μου γιατί δεν είναι πολύ γλυκά και ξέρω ότι είναι και πολύ υγιεινά, αλλά μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει την κλασική γεύση. Πριν λίγες μέρες όμως ο healthy lifestyle expert κ. Σαββίδης μας κέρασε μία νέα γεύση με σύκο. Πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική, μου άρεσε πολύ και έτσι θα έχω δύο επιλογές όταν διαλέγω τα αγαπημένα μου μπισκότα Digestive.”
Σοφία Σούζα

“Ποιός δεν λατρεύει τα μπισκότα; Προσωπικά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα Digestive σε όλες τους τις εκδοχές (ίσως λίγη παραπάνω σε αυτά με σοκολάτα:) ) και ο συνδυασμός τους με Σύκο μπορώ να πω πως μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρων.”
Χρύσα Παπούλη

“Το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή είναι να μπορείς να συνδυάσεις αυτά που αγαπάς. Ξε-συκο-τική η νέα γεύση , Digestive με Σύκο! Γιατί εκτός από μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού ή αποξηραμένο μπορώ να απολαύσω ένα από τα αγαπημένα μου φρούτα και στα μπισκότα μου. Και μπορώ να τα συνδυάσω και με τον καφέ μου! Τα ωραία της ζωής που λέγαμε…”
Άρτεμις Θύμιου

“Τα Digestive είναι από τα αγαπημένα μου μπισκότα. Αλλά ο συνδυασμός με το σύκο ανεβάζει σίγουρα ένα level πιο πάνω την απόλαυση. Με δυο λόγια… είναι γιάμι!”
Νατάσα Στρόβιλα

/

“Όλοι θα ‘θελαν να μάθουν πώς ένα κουτί με μπισκότα Digestive με σύκο κατέληξε από ένα πολύβουο γραφείο πάνω σε μια συκιά! Η εξήγηση είναι απλή: κάθε μπισκότο Παπαδοπούλου σε φέρνει πιο κοντά… στη φύση και στο φυσικό εαυτό σου! Με υλικά που σου θυμίζουν το ταψί με τα κουλουράκια της γιαγιάς ή τα μπισκότα που ψήνεις με φίλους μια Κυριακή, ήταν επόμενο ότι με την πρώτη δαγκωνιά από το πρώτο μπισκότο στο κουτί αυτόματα θα βρεθείς εκεί, γύρω στον Αύγουστο, τότε που έκλεβες τα πρώτα σύκα της χρονιάς από το δέντρο στην αυλή της γιαγιάς και το στόμα σου γέμιζε γλύκα… (και φυσικά τη γιαγιά να φωνάζει: Μην τρως άλλα σύκα, θα πονέσει η κοιλιά σου!)… Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει το καλοκαίρι για να απολαύσεις το Σύκο αφού μπορείς να το γευτείς στη νέα γεύση Digestive με Σύκο
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

/

“Κάθε βράδυ δίνω όρκο στον εαυτό μου. Αυτή τη φορά θα ξυπνήσω λίγο νωρίτερα για να πάρω πρωινό. Όρκοι που τους βλέπει η μέρα και γελά που έλεγε κι ένα τραγουδάκι. Πάλι ξύπνησα στο παρά 5′. Ένα ντους στα γρήγορα και έξω από την πόρτα να μαζεύω τα πράγματα στην τσάντα (πόσες φορές έχω φτάσει στο γραφείο συνειδητοποιώντας πως δεν έχω το κινητό μου). Πάει άλλη μια μέρα σωστού πρωινού χαμένη. Πάει; Ευτυχώς, υπάρχουν και οι εναλλακτικές. Καφές για ενυδάτωση και τόνωση και μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου για να πάρει το σώμα την ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσει η μέρα. Όταν ανακάλυψα την καινούρια γεύση με σύκο -σημείωσε πως έχει 35% λιγότερα λιπαρά, είμαι σίγουρος πως σε ενδιαφέρει- τότε ήξερα πως το πρωινό του βιαστικού εαυτού μου με περιμένει πάντα στο γραφείο. Κι έχει και άρωμα καλοκαιριού. Δύο, τρία μπισκοτάκια (κρατιέμαι να μην τσακίσω όλο το κουτί) και πατάω ENTER για να βυθιστώ στον κόσμο του TLIFE!”
Λευτέρης Σαββίδης
Advertisement

And More