Το μυστικό για να τους τρελάνεις όλους στην παραλία!

Αχ φίλη μου σε καταλαβαίνω! Με τι βασανίστηκες εσύ φέτος; Εμείς, εγώ και η Τζίνα (my Calzedonia girl & my partner in crime), με pilates, yoga και kick boxing! Εγώ έκανα και λίγο jogging κρυφά από εκείνη (χα!). Αλλά τώρα… αφού φτιάξαμε κορμάρες (λέμε τώρα!), το μόνο που μας λείπει είναι το σωστό μαγιό. Και όπως θα ξέρεις, το να βρεις το κατάλληλο δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Πρέπει να ταιριάζει στο σωματότυπό σου, στη φάση σου, στη διάθεσή σου και πάνω από όλα στην προσωπικότητά σου. Και είναι κοινό μυστικό, ότι δεν χρειάζεσαι, χρειάζομαι, χρειαζόμαστε μόνο ένα.

Συμπέρασμα: Το σωστό μαγιό πρέπει να είναι όλα τα παραπάνω και σε προσιτές τιμές. Άρα, το hashtag είναι Calzedonia και πέταξα μέχρι την Ιταλία για να προλάβω να σε ενημερώσω on time. Στην έδρα της εταιρίας στη Βερόνα. Όπου φυσικά πρόλαβα να κάνω και τη βόλτα μου για το απαραίτητο παγωτό. Είπαμε, η σωστή διατροφή επιτρέπει μία ατασθαλία την εβδομάδα. Με τις ευλογίες άρα της διαιτολόγου μου καταβρόχθισα το παγωτάκι μου, περπάτησα στη γραφικότατη πόλη, χούφτωσα το στήθος της Ιουλιέτας (για τύχη λέει!) και αφού γέμισα την αύρα μου από ιταλική φινέτσα τρύπωσα στα παρασκήνια του show.

Εκεί που κινείσαι ανάμεσα σε καλλίγραμμα μοντέλα. Με τις ρομπίτσες τους, τις παντοφλίτσες τους και τις ιδανικές αναλογίες τους. Εκεί που αναρωτιέσαι τι κέφια είχε ο Θεός όταν έφτιαξε εσένα κι όταν έφτιαξε αυτές. Γιατί δεν έχουν κυτταρίτιδα; Γιατί είναι τόσο ψηλές; Γιατί είναι τόσο όμορφες; Γιατί έχουν τόσο ωραία οδοντοστοιχία; Μήπως δεν τρώνε παγωτά;

Και λίγο πριν αρχίσει να διαμαρτύρεται ο κοιλιακός μου για το παγωτάκι που λέγαμε πριν… περνάει μπροστά μας ένα αγόρι. Ξέρεις, από τα μοντέλα που σε λίγο θα δούμε με μαγιό. Από τα αγόρια που τα βλέπεις και λιγώνεσαι. Όπως οι άντρες όταν βλέπουν τα παραπάνω κορίτσια. Σκουντιόμαστε… Της διπλανής της πέφτει το κινητό και γίνεται κομμάτια η οθόνη. Ωχ! Είναι ψηλός. Πολύ ψηλός. Και διαβάζει. Έχει και επίπεδο, άρα. Ο γλυκούλης! Και να… σε λιγότερο από μισή ώρα αργότερα περνάει μπροστά μας σχεδόν γυμνός. Χαμός! Κάποιες τσιρίζουν… Η αποστολή της Πορτογαλίας μάλλον! Εμείς -οι Ελληνίδες- κυρίες! Μόνο ένα κινητό σπάσαμε κι αυτό διακριτικά… (χαχαχαχα!)


ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΓΙΟ… ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ!
Σου βρήκα σε μαύρο, αν είσαι σε φάση κλασικής κομψότητας. Εμπριμέ, αν έχεις κέφια. Barbie pink, αν κάνεις νάζια. Και σε έντονα χρώματα, αν δεν το διαπραγματεύεσαι καν να περάσεις απαρατήρητη.

Η Calzedonia παρουσίασε τη Swimwear Collection Summer 2016 σε ένα show γεμάτο ενέργεια και χρώμα. Ένα καλοκαιρινό πάρτυ που μας έφτιαξε τη διάθεση και έκαψε τις θερμίδες του παγωτού. Εκεί, στα κεντρικά του Calzedonia Group, στη Βερόνα. Το show έλαβε χώρα σε ένα νέο εντυπωσιακό χώρο που σχεδιάστηκε ώστε να αποτελεί επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων με στόχο την αποκλειστική χρήση του για τις παρουσιάσεις των νέων συλλογών στα διεθνή media, influencers και celebrities. Ναι, ναι… ήταν και celebrities ανάμεσά μας!

Tο Calzedonia Fashion Show ήταν ένα ταξίδι σε διαφορετικά θέματα της καλοκαιρινής συλλογής μαγιό, των τελευταίων fashion trends και του wellness feeling. Mε πηγή έμπνευσης τη Βραζιλία, τη χώρα που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, το show ήταν μία πολλαπλή πρόκληση των αισθήσεων με εξωτικούς ρυθμούς που αντανακλούσαν την ενέργεια του Rio de Janeiro. Μία ολόκληρη συλλογή του show ήταν αφιερωμένη στη νέα sport swimwear σειρά της Calzedonia που συνδυάζει τις τεχνικές επιδόσεις με το ιταλικό στιλ, ιδανική επιλογή για το γυμναστήριο και τα θαλάσσια σπορ. Η Crochet collection με το retro ύφος επίσης πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα υπογραμμίζοντας το μποέμ προφίλ της.

Τα top swimwear models μοιράστηκαν το catwalk με χορευτές που με τις live dance φιγούρες τους μας ξεσήκωσαν κυριολεκτικά κι έδωσαν ζωή στη συλλογή ταξιδεύοντάς μας σε παραλίες και beach party. Το τέλος του show ήταν μία έκρηξη χρώματος και γιορτής αφιερωμένη στην αγαπημένη μας εποχή του χρόνου που έρχεται.

Το καλοκαίρι ξεκινάει πάντα με ένα -τουλάχιστον- καινούριο μαγιό. Η νέα swimwear συλλογή της σας περιμένει στα κατάστημα Calzedonia να διαλέξετε το δικό σας μαγιό για το Καλοκαίρι 2016. Εγώ διάλεξα ήδη!

www.gr.calzedonia.com

And More