΄Τι γίνεται με το “Ταλέντο” ο ε ο ; Κινδυνεύει να μην βγει στον αέρα ;

Φήμες, φήμες, φήμες… Το τι κυκλοφορεί έτσι… αδέσποτα αυτή την εποχή στα δημοσιογραφικά γραφεία δεν λέγεται Βλέπετε, όπως λέει και η παροιμία , “πενία τέχνες κατεργάζεται” ! Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πως όπως θα έχετε καταλάβει κι εσείς, λόγω οικονομικής κρίσης ζούμε την πιο φτωχή τηλεοπτική χρονιά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, με το ένα πρότζεκτ μετά το άλλο να ακυρώνονται, οι νέες δουλειές να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και οι επαναλήψεις να κάνουν… πάρτι !

Ετσι, μοιραία και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τα περνάει δύσκολα, οπότε είναι πολύ εύκολο κανείς να πέσει στην “παγίδα” της σεναριολογίας, μιας και πραγματικά γεγονότα τείνουν να μην υπάρχουν και από την άλλη η παραφιλολογία για το τι γίνεται και το τι συζητιέται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων των τηλε-ανθρώπων να παίρνει και να δίνει !

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό, έπιασε πριν από λίγες ημέρες το αυτάκι μου να ισχυρίζονται κάποιοι, πως γνωρίζουν ότι το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” δεν έχει αρκετές δηλώσεις συμμετοχής, γι ΄αυτό και κινδυνεύει να μην βγει τελικά στον αέρα τον Μάρτιο, όπως έχει ανακοινώσει το κανάλι.

Μετά απ ‘αυτό μίλησα όπως καταλαβαίνετε με τους Αντεννικούς, προκειμένου να διαπιστώσω το τι είναι αλήθεια και το τι ψέμα. Οι άνθρωποι του καναλιού ,λοιπόν, με διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται κανένα είδους θέμα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος το “Ταλέντο” να μείνει στο συρτάρι.

“Δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα… Το “Ταλέντο” θα βγει κανονικά στον αέρα. Οσο για τις δηλώσεις συμμετοχής; Επίσης δεν έχουμε πρόβλημα. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο. Ηδη, από το τρέιλερ που παίζει φέτος έχουμε λάβει πάνω από 1.000 αιτήσεις, ενώ έχουμε μεγάλο αριθμό αιτήσεων και από πέρσι, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν φέτος, μιας και πέρσι το σόου ως γνωστόν δεν βγήκε στον αέρα. Οπότε για το ποια έλλειψη συμμετοχών μιλάμε ;”

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την σύνθεση της κριτικής επιτροπής, μου είπαν τα εξής :

“Η αλήθεια είναι πως όντως δεν θα έχουμε φέτος τον Ηλία Ψινάκη. Με τους μοναδικούς που έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις, είναι με τον Βαγγέλη Περρή, την Ευγενία Μανωλίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους. Ολα τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται, επίσης ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Μάλιστα, με τον Βαγγέλη και την Ευγενία βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και απ ΄ότι όλα δείχνουν θα τους έχουμε και πάλι μαζί, ενώ εκρεμμεί το θέμα του Γιώργου Θεοφάνους.

Ο Γιώργος είναι στην Θεσσαλονίκη, οπότε εκτός από κάποια τηλεφωνική επαφή που υπήρξε, ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού, για να σου πω, πως κι εδώ το θέμα βρίσκεται στην τελική του φάση… Πάντως, όπως και να ΄χει όλα αυτά θα έχουν αποφασστεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου το αργότερο, μιας και το σόου θέλουμε να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτη…”

Τέλος, ο Χρήστος Φερεντίνος ως γνωστόν θα είναι κλασικά ο παρουσιαστής του φορμά, ενώ οι οντισιόν θα γυριστούν φέτος και στην Αθήνα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Read More

And More