10 πράγματα που δε ξέρεις για τον Θάνο Καλλίρη

Αν συναντήσεις τον Θάνο Καλλίρη σε κοινή παρέα, δύο πράγματα θα σου συμβούν! Θα εντυπωσιαστείς από την forever young εμφάνισή του και από το πόσο εύκολα μπορεί να σε κάνει να γελάσεις. Σε κερδίζει από τα πρώτα λεπτά! Μιλώντας μαζί του σου δίνει την αίσθηση ότι συζητάς με ένα πολύ δικό σου άνθρωπο και ας τον ξέρεις ελάχιστα. Τι μπορείς να συζητήσεις; Τα πάντα! Κάπως έτσι θα ανακαλύψεις για εκείνον πράγματα που δεν ήξερες…

-Είναι χωρισμένος και από το γάμο αυτό έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη κι ένα γιο.


Από φωτογράφιση για το περιοδικό Hello! (2011)

-Ο γιος του έχει πάρει το όνομα του μπαμπά του, του μουσικού Τίτου (Χρήστου) Καλλίρη που έφυγε από τη ζωή το 2013. Την κόρη του τη λένε Δέσποινα.

-Τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στα παιδιά του ή στο σπίτι με φίλους παίζοντας επιτραπέζια ή βλέποντας ταινίες.

-Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Θανάση Βέγγο.

-Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος για 3 συνεχή χρόνια του φιλανθρωπικού συλλόγου “Το χαμόγελο του παιδιού”, ενώ ακόμα είναι επίτιμο μέλος στο Δ.Σ. του. Είναι αυτός που έχει γράψει και τον ύμνο του Συλλόγου.

-Έχει δανείσει τη φωνή του στον ήρωα της Μαδαγασκάρης, βασιλιά Τζούλιαν. Και στις τρεις ταινίες.

-Έχει σκηνοθετήσει πολλά από τα βίντεο κλιπ του. Αξίζει να αναφέρουμε πώς έχει γυρίσει δικό του video clip με ένα iPhone 4s για το ακυκλοφόρητο κομμάτι “Έλα να με βρεις”.

-Το τραγούδι του “Το νου κύριε οδηγέ” θεωρείται η 10η καλύτερη διασκευή όλων των εποχών στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας.

-Το 2014, μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο, έσπασε ρεκόρ live εμφανίσεων με τον αριθμό να αγγίζει τα 151!

-Δίνει σπάνια συνεντεύξεις και μετά από καιρό μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE.


Stay tuned για να διαβάσεις όσα μας είπε…

Read More

And More