10 Χρόνια Starbucks στην Ελλάδα: γιορτάζουμε με κλασικές & νέες γευστικές απολαύσεις!

Αυτή την Άνοιξη, τα Starbucks συμπληρώνουν 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και μας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί απολαμβάνοντας:

Caramel Macchiato, το αυθεντικό ρόφημα που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Starbucks και το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή! Δημιουργείται με Starbucks Espresso Roast, φρέσκο γάλα στον ατμό, άρωμα βανίλια και τελείωμα πλούσιας καραμέλας. Το απολαμβάνουμε ζεστό ή κρύο, καθώς και στην εξίσου υπέροχη Light εκδοχή του, με γάλα χαμηλών λιπαρών, σιρόπι βανίλια χωρίς ζάχαρη και μόλις 125 θερμίδες για το Tall μέγεθος (355ml)! Για όλους όσους θέλουν να τηρήσουν πιστά τη νηστεία της Σαρακοστής, χωρίς να στερηθούν τη γεύση, το ζεστό ή κρύο Caramel Macchiato με γάλα σόγιας είναι η ιδανική πρόταση! Starbucks Caramel Macchiato. Έτσι ξεκίνησαν κι έτσι συνεχίζονται όλα. Μοναδικά!

Starbucks Tribute Blend™, το αγαπημένο, επετειακό χαρμάνι που επιστρέφει στην Ελλάδα για τον εορτασμό των 10 χρόνων! Χαρμάνια από την Παπούα-Νέα Γουινέα και την Κολομβία, ενώνονται με παλαιωμένους κόκκους από τη Σουμάτρα και κόκκους από την Αιθιοπία, που στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο, για να δημιουργήσουν αυτόν τον ξεχωριστό καφέ, με την πικάντικη γεύση μούρων και τις νότες κερασιού.
Και Starbucks Cupcakes, αφράτα μίνι κέικ με επικάλυψη από απολαυστικό γλάσο σε τρεις νέες …ανοιξιάτικες γεύσεις. Υπέροχο Chocholate Cupcake, λαχταριστό Strawberry Cupcake και δροσερό Lemon Cupcake σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Και οι εορτασμοί δεν τελειώνουν εδώ! Σύντομα θα γιορτάσουμε μαζί σας τα 10 Χρόνια Starbucks στην Ελλάδα, κάνοντας μια νέα αρχή, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα!

Read More

And More