«136» ! Κι όμως είναι τίτλος εκπομπής. Αθάνατη ΕΡΤ…

«136» ! Κι όμως είναι τίτλος εκπομπής. Αθάνατη ΕΡΤ… | tlife.gr

Τελικά όλα αυτά τα απίστευτα κι όμως τηλεοπτικά, μόνο στην ΕΡΤ μπορούν και συμβαίνουν ! Οι άνθρωποι δεν παίζονται… Εκτός του ότι έχουμε φτάσει αισίως στα μέσα της σεζόν κι ακόμα προσπαθούν να δημιουργήσουν και να στήσουν το πρόγραμμα της χρονιάς 2012-2013, το οποίο μέχρι να δούμε εντέλει στον αέρα θα είναι το πρόγραμμα μόνο της χρονιάς του 2013 μιας και το 2012 θα έχει ήδη φύγει, δεν μπορούν να περιορίσουν και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που έχουν !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Ε, γιατί δεν μπορεί να στήνεις με κόπο και ιδρώτα ένα πρόγραμμα, να κοπιάζεις, να αντιμετωπίζεις χιλιάδες δυσκολίες, να περνάς από σαράντα κύματα και όταν φτάνει η στιγμή όλο αυτό να το επικοινωνήσεις με έναν έξυπνο τρόπο προς τα έξω, να το καταστρέφεις.

Και αναφέρομαι φυσικά στο απογευματινό μαγκαζίνο των Δάρρα-Σαλαγκούδη και Μαμαλάκη που βρίσκεται στα σκαριά και για το οποίο ήδη έχουν ακουστεί τα χίλια όσα ! Λοιπόν, ο τίτλος λέει της εκπομπής θα είναι… «136» ! Τι «136» ; Ετσι σκέτο «136» ρε παιδί μου και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε ! Τι αν είναι προσωρινός τίτλος ; Τι να σα πω κι εγώ; Είναι ο τίτλος που περιλαμβάνεται μέσα στο πρόγραμμα που μόλις λάβαμε από την ΕΡΤ. Αρα, πόσο προσωρινός και ανεπίσημος μπορεί να είναι;

Ναι, αυτός ο τίτλος ,λοιπόν, θεωρήθηκε… έξυπνος και εμπνευσμένος και εγκρίθηκε από τους ΕΡΤικούς. Κάποιοι έσπευσαν να πουν, πως ίσως ο ποιητής να εννοεί… «Κατεχάκη 136» όπου και είναι η διεύθυνση μερικών εγκαταστάσεων της ΕΡΤ. Ομως, ούτε κι αυτό μπορεί να έχει βάση, μιας και ως γνωστόν ότι υπάρχει σε αυτό το κτίριο της ΕΡΤ, λίαν συντόμως θα μεταφερθεί.

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου