14.000 ευρώ κόστισε η γέννα του υιού Τσίπρα!

Σε μεγάλη πολυτελή σουίτα του μαιευτηρίου Ιασώ, γέννησε τα ξημερώματα της Δευτέρας η σύντροφος του προέδρου της Κ.Ο. του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.

Το συνολικό κόστος της σουίτας που βρίσκεται στο 8ο όροφο του Ιασώ ήταν 14.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται η αμοιβή του γυναικολόγου που έκανε την καισαρική, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό ανέβηκε πολύ περισσότερο.

Η συγκεκριμένη σουίτα, η 805 και 806 είναι περίπου 45 τετραγωνικά και πρόκειται για δύο δωμάτια που ενώνονται με συρόμενη πόρτα. Το ένα είναι το δωμάτιο της μητέρας και το άλλο σαλόνι για να δέχεται επισκέψεις.

Να θυμίσουμε ότι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα αν και ήταν προγραμματισμένο να μπει στο μαιευτήριο στα μέσα της εβδομάδας, άλλαξαν τα σχέδια καθώς οι πόνοι της γέννας την έπιασαν το μεσημέρι της Κυριακής. Τελικά γέννησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,7 κιλών.

Το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να ξοδέψει κανείς για μια γέννα υπό φυσιολογικές συνθήκες έστω και με καισαρική στην Ελλάδα.

Ο κ.Τσίπρας προέρχεται από εύπορη οικογένεια ενώ έχει και την βουλευτική του αποζημίωση, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σ΄αυτή τη δαπάνη. Και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του όπως και κάθε Έλληνα να επιλέξει το που θα γεννήσει το παιδί του Βέβαια το ποσό αυτό, φαντάζει απρόσιτο για τον κάθε μέσο εργαζόμενο,που την ψήφο του ζητά ο κ.Τσίπρας.

Ακούστε από την υπάλληλο του μαιευτηρίου πόσο κοστίζει μια ανάλογη σουίτα:

Read More

And More