15 χρόνια μετά: Το μήνυμα που στέλνει το κορίτσι – σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004!

15 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την Ολυμπιάδα της Αθήνας 2004 και το κορίτσι – σύμβολο που ανέβηκε στη σκηνή, φύσηξε και έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς στέλνει το δικό της μήνυμα. Ο λόγος για την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, που πριν λίγο καιρό βρέθηκε και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης της με τον Άκη Πετρετζίκη.

Η Φωτεινή είναι ένα από τα παιδιά που μεγάλωσαν στα Παιδικά Χωριά SOS. Η πιτσιρίκα με το πράσινο γλυκό βλέμμα είναι σήμερα τελειόφοιτη βιολογίας από το πανεπιστήμιο της Πάτρας και στέλνει το δικό της μήνυμα με αφορμή την επέτειο των 15 χρόνων από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

«Κάποιες φορές μπορεί όλα να μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα. Ίσως και ακατόρθωτα. Οι πανύψηλες σκάλες, ο θεόρατος βωμός, η τεράστια φλόγα, ο ατέλειωτος διάδρομος, τα μεγάλα μάτια που καρτερούν γύρω. Κι εσύ ένας μικρός ανθρωπάκος. Με απόλυτη βεβαιότητα ψιθυρίζεις ότι δεν θα τα καταφέρεις. Θα αποτύχεις, λες.

Έτσι, λοιπόν, όπως μεγάλωσα και ξεγελάστηκα πως έγινα πιο σοφή, επιλεγώ συμβολικά αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίζει πως τη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεις με θάρρος και τόλμη. Να πηγαίνεις κόντρα στις προβλέψεις. Ποιος είσαι εσύ που ξέρει τι μπορείς και τι δεν μπορείς;

Με σφιγμένο στομάχι και ψυχή που τρεμοπαίζει, το κεφάλι να μένει όρθιο και τα ποδιά τη γη σταθερά να πατούν! Το βλέμμα σου δε, να μένει καρφωμένο εκεί που θες να πας. Κι αν φοβηθείς; Συνέχισε! Μπορεί και να τα καταφέρεις. Aν αποτύχεις; Τουλάχιστον δοκίμασες.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2004».

Read More

And More