164 χρυσές λίρες ξάφρισε οικιακή βοηθός από το αφεντικό της!

164 χρυσές λίρες ξάφρισε οικιακή βοηθός από το αφεντικό της! | tlife.gr

Ολόκληρη πλεκτάνη έστησε μια 53χρονη οικιακή βοηθός για να κλέψει τις χρυσές λίρες που έκρυβε σε ένα μεταλλικό κουτί η 93χρονη αφεντικίνας της, στη Θεσσαλονίκη.

Η οικιακή βοηθός φαίνεται πως ήξερε το μυστικό της ηλικιωμένης γυναίκας στην οποία εργαζόταν και προσπάθησε να την κλέψει. Η 93χρονη γυναίκα είχε κρύψει σε ένα κουτί μια περιουσία: 164 χρυσές λίρες Αγγλίας και 87 δολάρια. Όταν το έμαθε αυτό η οικιακή βοηθός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την πληροφορία, κάτι που ήταν εύκολο για εκείνη αφού η ηλικιωμένη γυναίκα καθόταν την περισσότερη ώρα σε μια καρέκλα και η 53χρονη μπορούσε να ψάχνει ανενόχλητη.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, η οικιακή βοηθός βρήκε το «πολύτιμο» κουτί που είχε το μικρό θησαυρό μέσα σε μια ζαρντινιέρα στο μπαλκόνι του σπιτιού. Αμέσως, ειδοποίησε την 32χρονη κόρη της, η οποία πήγε και περίμενε κάτω από το μπλακόνι του σπιτιού. Έτσι, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν απασχολημένη η οικιακή βοηθός πέταξε το κουτί στην κόρη της.

Όπως φάνηκε, όμως, οι δυο γυναίκες δεν είχαν υπολογίσει καλά τα πράγματα, καθώς η αφεντικίνα διαπίστωσε γρήγορα την κλοπή και ειδοποίησε την αστυνομία. Τόσο η οικιακή βοηθός όσο και η κόρη της οδηγήθηκαν στο τμήμα για κατάθεση και εκεί ομολόγησαν την κλοπή. Το μεταλλικό κουτί βρέθηκε στο σπίτι της οικιακής βοηθού και μέσα σε αυτό οι 164 χρυσές λίρες Αγγλίας και τα 87 δολάρια.

READ more