18χρονη μαθήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της, επειδή είχε ακμή!

Η 18χρονη μαθήτρια όπως ακούγεται είχε κατάθλιψη εξαιτίας της ακμής που είχε. Η Melissa Martin Hughes, ήταν άριστη μαθήτρια κι έπαιρνε αμφιλεγόμενα πασίγνωστα χάπια, τα οποία χορηγούν δερματολόγοι, προκειμένου να απαλλαχθεί από την ακμή που είχε.

Τα συγκεκριμένα χάπια έχουν προϊστορικό και θεωρούνται υπεύθυνα για πολλές καταθλίψεις αλλά και αυτοκτονίες. Η Melissa, άρχισε να είναι αυτοκαταστρεπτική μετά την ηλικία των 14 ετών, όπου άρχισε να εμφανίζει έντονη ακμή στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα της.

Μαζί με αυτά τα χάπια, έπαιρνε και αντισυλληπτικά προκειμένου να μειωθεί η ακμή και τα πράγματα είχαν αρχίσει να πηγαίνουν όντως καλύτερα, αλλά ξεκίνησε να υποφέρει από το άγχος της για τις μαθητικές εξετάσεις.

Τον Αύγουστο του 2009, επιχείρησε να αυτοκτονήσει μία ημέρα πριν βγουν τα αποτελέσματα.

Οι ειδικοί την είδαν μόνο δύο φορές μετά την απόπειρα και μετά έκριναν πως δεν είχε ανάγκη, όπου και φάνηκε το λάθος τους.

Τελικά το νεκρό σώμα της άτυχης κοπέλας, βρέθηκε στο Pittville Park στο Cheltenham, τον Απρίλιο του 2010, επτά μήνες μετά το τελευταίο ραντεβού της με τους ειδικούς που είχε επισκεφτεί.

Ο πατέρας της κοπέλας εξομολογείται πως εκείνος και η μητέρα της παρακαλούσαν τους ψυχολόγους για ένα ραντεβού αλλά κανένας δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα το κορίτσι να βυθιστεί στην κατάθλιψη και να αυτοκτονήσει.

H Μelissa παραπονιόταν στους γιατρούς της για την εξάντληση που ένιωθε αλλά κανείς δεν κατάφερε να την βοηθήσει…

Read More

And More