Έχεις ακμή; Υπάρχει νέο προϊόν!

Μόνο εμείς που έχουμε ακμή μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να ανοίξουμε διάπλατα τα μάτια μας επειδή πραγματικά ενθουσιαζόμαστε στο άκουσμα ενός νέου λανσαρίσματος ενάντια στην ακμή. Γι’αυτό, λοιπόν, και ξέρω πως σε αυτό το νέο δίνεις πολύ από την προσοχή σου. Και το νέο είναι το εξής:

Στην σειρά Dr. Murad (η εταιρεία Murad Inc. ιδρύθηκε το 1989 από τον Howard Murad M.D., έναν από τους πιο διακεκριμένους δερματολόγους των ΗΠΑ, με πανεπιστημιακή έδρα στο UCLA του Los Angeles και εξειδικευμένες γνώσεις φαρμακολογίας) προστέθηκε μόλις μια θεραπευτική κρέμα κατά της ακμής, η Murad Blemish Clearing Solution.

Πρόκειται για μια μη φαγεσωρογόνο σύνθεση που καθαρίζει την επιδερμίδα και απομακρύνει πιθανά συμπτώματα ακμής που εμφανίζονται σ’ αυτήν, διατηρώντας το δέρμα υγιές και χωρίς ατέλειες. Παράλληλα, λειτουργεί και ως ρυθμιστής για την ευαισθησία και την ερυθρότητα, υποστηρίζοντας την επούλωση της κουρασμένης, λόγω ακμής επιδερμίδας. Μελέτες έδειξαν ότι το 96% όσων τη δοκίμασαν, είδαν πιο καθαρό το δέρμα τους, σε μόλις 72 ώρες!

/

Το προϊόν κοστίζει €45.00 και μπορείς να το βρεις στο site του Dr. Murad και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.

ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ακμή δεν είναι κάτι που μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνη σου! Αν θέλεις να κάνεις ουσιαστική δουλειά ενάντια στην ακμή θα πρέπει να επισκεφτείς έναν δερματολόγο (κάποιες φορές και περισσότερους ώστε να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει και να πάρεις διαφορετικές γνώμες).
Εν τω μεταξύ διάβασε εδώ μερικά πράγματα που δεν ήξερες για την ακμή στα 30!

And More