20χρονη έχασε τη ζωή της από ένεση σιλικόνης στους γλουτούς!

Είχαν μετατρέψει ξενοδοχείο σε αυτοσχέδια κλινική όπου ταξίδευαν γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Ολα αυτά όμως με κίνδυνο της ζωής τους.

Η αμερικανική αστυνομία ερευνά το θάνατο μίας βρετανίδας φοιτήτριας 20 ετών, της Κλόντια Αντούσεϊ, που πέθανε σε νοσοκομείο του Ντέλαγουερ χθες το πρωί. Αυτό έγινε λίγες ώρες μετά από ένεση σιλικόνης που είχε, προκειμένου να αυξήσει το μέγεθος των οπισθίων της, σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφιας, όπως γνωστοποίησε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Έχει εκδοθεί ένταλμα έρευνας για το ξενοδοχείο, στο οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι δύο γυναίκες έκαναν παράνομα αυτού του είδους τις επεμβάσεις.

Η Αντούσεϊ ταξίδευε μαζί με ακόμη τρεις βρετανίδες φοιτήτριες, μία από τις οποίες είχε επίσης κάνει ενέσεις σιλικόνης στους γλουτούς, σύμφωνα πάντα με το NBC, μία επέμβαση για την οποία πλήρωσε 1.800 δολάρια.

Σύμφωνα με την πρώτη ιατρική έκθεση, η αιτία θανάτου της 20χρονης είναι η έγχυση σιλικόνης στο αγγειακό της σύστημα, γεγονός που της προκάλεσε ανακοπή.

Read More

And More