25 χρόνια Disneyland Paris! Μια επέτειος γεμίζει μαγεία την Πόλη του Φωτός

Η Disneyland στο Παρίσι συμπληρώνει ήδη τα 25 χρόνια λειτουργίας της και ο πρώτος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη γιορτάζει, με τα αστέρια της Disneyland να παρελαύνουν και να καλούν τους επισκέπτες να ζήσουν τη μαγεία όπως ποτέ και μια μοναδική εμπειρία γεμάτη νέες ιδέες και ατραξιόν.

Η Disneyland στη γαλλική πρωτεύουσα εγκαινιάστηκε στις 12 Απριλίου του 1992. Οι εορτασμοί της 25ης επετείου άρχισαν την Κυριακή 26 Μαρτίου με τα θεματικά Πάρκα Disneyland και Γουόλτ Ντίσνεϊ Στούντιος να προσφέρουν εκπλήξεις, νέα θεάματα, παιχνίδια και πολλά ακόμη.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε πρωτοφανή συναισθήματα σε έναν μακρινό γαλαξία, πολύ μακρινό με Star Tours και η περιπέτεια συνεχίζεται, υπόσχεται η Disneyland. Η ατραξιόν που είναι αφιερωμένη στο σύμπαν του Πολέμου των ‘Αστρων ξανανοίγει τις πύλες της προσφέροντας περισσότερες από 70 διαφορετικές στολές ταξιδιού. Μια εμπειρία που θα γευτεί ο επισκέπτης τρισδιάστατα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να χαρούν νέα θεάματα, όπως το νέο νυκτερινό Disney Illuminations που θα φωταγωγεί τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης και με παραστάσεις από ιστορίες του κόσμου της Disney, όπως ο Πόλεμος των ‘Αστρων, η Βασίλισσα του Χιονιού, οι Πειρατές της Καραϊβικής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες θα θαυμάζουν τους αστέρες της Ντίσνεϊ που παρελαύνουν με αφορμή την 25η επέτειο. ‘Αρματα που περιστρέφονται, νέα μουσική και πλήθος αστέρων της Ντίσνεϊ που θα αφήσουν άναυδους μικρούς και μεγάλους. Τέλος οι επισκέπτες θα μαγευτούν στη θέα του αστραφτερού βαλς των πριγκιπισσών και το θέαμα του Μίκι που εύχονται Χρόνια Πολλά στη Disneyland Paris.

Τον Μάιο, η ατραξιόν Star Wars Hyperspace Mountain θα ανοίξει τις πύλες της κρύβοντας νέες περιπέτειες για το κοινό.

Αλλαγή εικόνων το καλοκαίρι του 2017 με την επαναλειτουργία της ατραξιόν Οι Πειρατές της Καραϊβικής στη Χώρα της Περιπέτειας. Η ατραξιόν ανακαινίστηκε και προστέθηκε σε αυτήν μια νέα σκηνή με τον χαρακτήρα του πειρατή Τζακ Σπάροου.

Τα 25α γενέθλια σηματοδοτούν την περάτωση διαφόρων μεγάλων έργων ανακαίνισης. Το 2015 άρχισε ένα τεράστιο πρόγραμμα επενδύσεων και ανανέωσης για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό διαφόρων ατραξιόν και θεαμάτων. Το περασμένο Δεκέμβριο, το Big Thunder Mountain (Βουνό του μεγάλου κεραυνού) άνοιξε τις πύλες του έπειτα από έναν χρόνο καινοτομιών.

Από οικονομικής άποψης, η Disneyland Paris από την ίδρυσή της έχει αποφέρει 68 δισεκατομμύρια ευρώ προστιθέμενης αξίας στη γαλλική οικονομία, κατά μέσο όρο 2,7 δισεκ. ευρώ ετησίως. Ο προορισμός έγινε κινητήρια δύναμη οικονομικής ανάπτυξης για την περιοχή αυτή και τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More