3 διάσημοι τραγουδιστές και μια γνωστή παρουσιάστρια στο δόκανο του ΣΔΟΕ

3 διάσημοι τραγουδιστές και μια γνωστή παρουσιάστρια στο δόκανο του ΣΔΟΕ | tlife.gr
Σύμφωνα με το Έθνος κραυγαλέα είναι η περίπτωση πρώην μοντέλου-τηλεπαρουσιάστριας, η οποία έδωσε αφορμή για ελέγχους εξαιτίας του πανάκριβου σπιτιού με πισίνα, για το οποίο είχε δημοσιευτεί αγγελία πώλησης στην τιμή των 5 εκατ. ευρώ, ενώ πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα όταν έγινε στόχος διαρρηκτών.
Οι τρεις άλλες υποθέσεις αναφέρονται σε αστέρες του τραγουδιού, ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει ξανά τις φορολογικές αρχές για τη συμμετοχή του σε συναυλίες χωρίς έκδοση παραστατικών.
Στην περίπτωσή του ξεσκονίζονται κυριολεκτικά οι δηλώσεις εισοδήματος και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες (εκμετάλλευση κέντρων κ.λπ.), καθώς και η προέλευση χρημάτων που τοποθέτησε κατά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.
Εξίσου τρανταχτή είναι η περίπτωση δημοφιλούς τραγουδίστριας που ερευνάται από τον ΣΔΟΕ, παρά το ότι οι οικονομικές της δυσκολίες είναι γνωστές.
Η τέταρτη και τελευταία περίπτωση αφορά σε τραγουδιστή, δημοφιλή στη νεολαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος για τους τραγουδιστές και την παρουσιάστρια θα έχει τελειώσει μέχρι τον Μάρτιο και μετά στα στοιχεία θα πάνε στις αρμόδιες εφορίες και στον εισαγγελέα

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

READ more