3 ετών εμπρηστής!

Μια μεγάλη ατυχία είχε μία οικογένεια στο Salford της Αγγλίας. Ο McKenzzie Foster είναι ένα αγοράκι τριών ετών το οποίο όπως φάνηκε είναι πολύ άτακτο… Ο μικρός βρήκε έναν αναπτήρα και άρχισε να παίζει με αυτόν στο δωμάτιο της μητέρας του. Μόνο που καταλάθος άρπαξαν τα σεντόνια φωτιά με αποτέλεσμα όλο το δωμάτιο να τυλιχτεί στις φλόγες. Έτσι το αγοράκι έφυγε από το δωμάτιο και κατέβηκε στη μαμά του.

Για καλή τους τύχη ο δίχρονος αδερφός του, είδε τον καπνό και ειδοποίησε την μητέρα. Η φωτιά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το σπίτι. Η μεγαλύτερη κόρη, η 22χρονη Rebecca μπήκε δυο φορές στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τη μητέρα της και τα μικρά αδερφάκια της.

Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τους τίποτα, ωστόσο το σπίτι έπαθε μεγάλη ζημιά και θα αργήσει να επισκευαστεί. Μαζί με το σπίτι κάηκαν και πολλά προσωπικά τους αντικείμενα. Η οικογένεια προς το παρόν μένει στον κοιτώνα της εκκλησίας. Το περίεργο όμως είναι ότι κανείς στο σπίτι δεν κάπνιζε και όλοι έχουν μείνει με την απορία, για το πώς έφτασε ο αναπτήρας στα χέρια του μικρού.

Read More

And More