30 βαθμοί Κελσίου με βροχές και μποφόρ!

Μπορεί ο χειμώνας να προσπαθεί να υπερισχύσει με τα μποφόρ και τις βροχούλες αλλά η υψηλή θερμοκρασία θυμίζει ακόμα καλοκαίρι. Τα κοντομάνικα και τα παντοφλάκια καλά κρατούν αλλά καλού κακού να έχεις μαζί σου και μία ομπρέλα!

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα είναι λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, οι βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο και η μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Διάβασε αναλυτικά τον καιρό σε όλη τη Ελλάδα:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα ανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More