30 χρόνια Ελένη Μενεγάκη! 24 φωτογραφίες από τη ζωή και την καριέρα της λαμπερής παρουσιάστριας!

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν, τα φώτα έσβησαν και η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τελεία σε ένα τηλεοπτικό κύκλο που μετρά περίπου τριάντα χρόνια. Η πιο λαμπερή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της το μεσημέρι της Τετάρτης 1η  Ιουλίου χωρίς, βέβαια, να ανανεώσει το ραντεβού της μαζί τους για την επόμενη σεζόν, όπως συνήθιζε να κάνει. Η ωραία Ελένη έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της με συγκίνηση, γέλια, αναμνήσεις, πολλά “ευχαριστώ” και ένα χαμόγελο που μας συντροφεύει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

“Έναν έναν όλους σας αληθινά χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά απ’ όσα η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε αλλά να θυμάστε κάτι: Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη εκπλήξεις, γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε “Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν… Όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία”, ήταν τα λόγια της αγαπημένης παρουσιάστριας στο φινάλε της εκπομπής της.

Ήταν 21 Μαΐου του 2020, όταν η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωση on air την απόφασή της να φύγει από τον Alpha και την τηλεόραση γενικότερα. «Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω και να αισθάνομαι ασφάλεια. Το επιδιώκω αυτό…

Από πέρυσι έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Αφού ενημέρωσα το κανάλι, το αμέσως επόμενο κομμάτι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ… Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά… Οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν, η οποία θέλω να με βρει ελεύθερη…», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει η γνωστή παρουσιάστρια.

Από τη νέα σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα βρίσκεται στο γνώριμο πόστο της, όμως θα απολαμβάνει τη συντροφιά της οικογένειάς της, του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου, και των τεσσάρων παιδιών της, του Άγγελου, της Βαλέριας, της Λάουρας και της μικρής Μαρίνας.

Το TLIFE σύλλεξε και σου παρουσιάζει 24 φωτογραφίες από τη ζωή και την καριέρα της πιο λαμπερής παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου

Η Ελένη Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, το 2001

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στον γιο της, Άγγελο

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την Έλλη Κοκκίνου το 2004

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την Δέσποινα Βανδή το 2004

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στην κόρη της, Λάουρα

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στην κόρη της, Βαλέρια

Η Ελένη Μενεγάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου το 2010

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο το 2011

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στην κόρη της, Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον γιο της, Άγγελο

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τις κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια

Η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή

 

Read More

And More