33χρονος οδοντίατρος εξομολογείται το “αμαρτωλό” ταξίδι του! Με 5.000 ευρώ πέρασε 4 μέρες γεμάτες αχαλίνωτο σεξ με Βραζιλιάνες καλλονές!

Ένα απίστευτο ταξίδι περιγράφει στη The Sun ένας 33χρονος οδοντίατρος από την Αμερική. Ο γιατρός με το αντίτιμο των 5.000 ευρώ αγόρασε το χρυσό εισιτήριο και βρέθηκε για 4 μέρες στο πλοίο του έρωτα. Συγκεκριμένα ο οδοντίατρος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ανέφερε πως στο ταξίδι συμμετείχαν 28 άντρες, 30 Βραζιλιάνες πόρνες και … ένα ζευγάρι.

Στο αμαρτωλό ταξίδι υπήρχαν και ναρκωτικά ενώ ο κάθε πελάτης μπορούσε αμέσως να διαλέξει δυο από τα καυτά κορίτσια τα οποία αμέσως πρόσφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Ο γιατρός που είναι παντρεμένος με δυο παιδιά και είπε στη σύζυγό του ότι θα λείψει για να συμμετέχει σε ένα ιατρικό συνέδριο για οδοντικά εμφυτεύματα, πέρασε 4 μέρες ατελείωτου σεξ με τις Βραζιλιάνες καλλονές ενώ δεν έκρυψε τις στιγμές οργίων που παρακολούθησε ανάμεσα στους πελάτες, τα κορίτσια αλλά και το ένα και μοναδικό ζευγάρι που συμμετείχε στην… περίεργη σεξουαλική κρουαζιέρα! Οι ηλικίες των πελατών ήταν από 25 έως 50 ετών και ανάμεσά τους ήταν γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες αλλά και δυο ποπ σταρ από τον Καναδά!

“Στα πρώτα 15 λεπτά του ταξιδιού βρέθηκα να κάνω σεξ με δυο κορίτσια. Ενώ μετά πήγαμε σε πεντάστερο ξενοδοχείο με τεράστια κρεβάτια¨ δήλωσε στη Sun ο άτακτος οδοντίατρος που έζησε την πιο περίεργη εμπειρία της ζωής του!

Πηγή φωτογραφιών The sun

Read More

And More