34χρονος γιατρός αυτοκτόνησε γιατί η μητέρα του, του ζήτησε να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία του!

34χρονος γιατρός αυτοκτόνησε γιατί η μητέρα του, του ζήτησε να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία του! | tlife.gr

Γιατρός της Harley Street αυτοκτόνησε πηδώντας από το ρετιρέ του αφού η μουσουλμανικής καταγωγής μητέρα του του είπε να θεραπευτεί, όταν της ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Ο 34χρονος Nazim Mahmood,εθεάθη να στέκεται στο μπαλκόνι του 700,000 λιρών διαμερίσματός του στο West Hampstead στο Λονδίνο, πριν πέσει από τέσσερις ορόφους μπροστά στα μάτια των συγκλονισμένων περαστικών.

Μετά από έρευνα μαθεύτηκε πως ο Dr. Mahmood είχε κρύψει τη σεξουαλική ταυτότητά του από την μουσουλμανικής καταγωγής οικογένεια του με το φόβο ότι θα αρνηθεί να τον αποδεχτεί για θρησκευτικούς και πολιτιστικούς λόγους.

Παρόλα αυτά αποφάσισε να πει στη μητέρα του ότι ήταν ομοφυλόφιλος και ότι βρίκσεται σε μια σχέση 13 ετών με τον αρραβωνιαστικό του Μatthew Ogston.

Ο σύντροφος του, ο Μ.Ogston, είπε την ανάκριση: «Η μητέρα του του σύστησε να δει έναν ψυχίατρο για να δει αν θα μπορούσε να θεραπευτεί. Μαζί νομίζω ότι συμφώνησαν ότι θα το ξεπεράσουν. »

Έκλαψε στο δικαστήριο όταν περιέγραψε τον Dr. Mahmood ως «αδελφή ψυχή» του και είπε ότι ο σύντροφός του δεν είχε δώσει καμία ένδειξη ότι είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει.

READ more