42ος Μαραθώνιος Αθήνας: Η νίκη του Παναγιώτη Καραΐσκου και οι προτάσεις γάμου στον τερματισμό

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ο μεγάλος νικητής στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τερματίζοντας με χρόνο 02:20:10, στην πρώτη θέση του πιο ιστορικού αθλητικού γεγονότος στον κόσμο.

Για μία ακόμη χρονιά, ο Παναγιώτης Καραΐσκος “πάλεψε” με τον Κώστα Σταμούλη για τη νίκη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και αυτή τη φορά κατάφερε να τερματίσει πρώτος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον αντίπαλό του με χρόνο 02:23:24.

«Θέλω να συνεχίσω να κυνηγάω τα όριά μου και να πάω στο ευρωπαϊκό», δήλωσε ο Παναγιώτης Καραΐσκος μετά τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αφιερώνοντας τη νίκη στους γονείς του. “Τους αγαπώ”» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αθλητής.

Στον τερματισμό του Μαραθωνίου δεν έλειψαν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, αφού συμμετέχοντες έκριναν πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους.

Παναγιώτης Καραΐσκος

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164