Wave Up Hellas! Εμψύχωσε μαζί με το Noxzema την Εθνική Ομάδα polo!

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες χάρη στις αλλεπάλληλες νίκες της! Και φέτος η χρονιά θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστή!

Το Noxzema- το αγαπημένο brand που εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα- γίνεται επίσημος χορηγός και δημιουργεί το μεγαλύτερο κύμα υποστήριξης για την Εθνική μας ομάδα!

Wave Up Hellas: πάρε κι εσύ μέρος στο μεγαλύτερο κύμα εμψύχωσης!
Οι Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους τα τελευταία χρόνια, έχουν μπροστά τους σημαντικούς αγώνες το 2016- 2017, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κίνα. Σύμμαχος σε όλη αυτή την πορεία και προσπάθεια των Εθνικών Ομάδων θα είναι το Noxzema με στόχο να προσφέρει στους διεθνείς αθλητές μας όλη την αυτοπεποίθηση και φροντίδα που θα χρειαστούν για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.
Όμως, σε αυτή την τόσο σπουδαία ενέργεια μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ! Πώς;

Μπες στο www.waveuphellas.gr και στείλε το δικό σου μήνυμα υποστήριξης στους αθλητές μαζί με μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό μπαίνεις σε κλήρωση και διεκδικείς πλούσια δώρα Noxzema.

Η εθνική ομάδα polo ανδρών και γυναικών μας κάνει περήφανους και για τον λόγο αυτό αξίζει την μέγιστη φροντίδα. Φροντίδα που μόνο η Noxzema μπορεί να τους εξασφαλίσει. Κι εμείς! Μπες κι εσύ στο κίνημα Wave Up Hellas!

Wave up Hellas!

Read More

And More