44χρονος γυναικολόγος ασελγούσε στην 15χρονη ανιψιά του – Κρίθηκε προφυλακιστέος

Ο 44χρονος είναι γυναικολόγος εργάζεται σε πασίγνωστο ιδιωτικό μαιευτήριο. Ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του. Συνελήφθη μετά από καταγγελία της ίδιας του της αδελφής. Το dna του βρέθηκε σε ένα αρκουδάκι και 2 σεντόνια. Κρίθηκε προφυλακιστέος.

Εμφανιζόταν ως νέος και πετυχημένος γιατρός. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί οτι ο 44χρονος γυναικολόγος – μαιευτήρας Σ.Π είχε και μια άλλη, σκοτεινή και άρρωστη πλευρά.

Ούτε καν η ίδια του αδελφή η οποία του είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη της 15χρονης κόρης της οταν η ίδια είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το 15χρονο κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του θείου της το χρονικό διάστημα από τον Γενάρη εως τον Μάρτιο του 2013. Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος του παιδιού βγάζοντας τα πιο αρρωστημένα του ένστικτα.

Κάποια στιγμή η μικρή λύγισε και τα μαρτύρησε όλα στη μητέρα της. Μαζί πήγαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και έκαναν καταγγελία στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Την περασμένη Πέμπτη 27/6/2013 ο γυναικολογος συνελήφθη με την κατηγορίες της ασέλγειας κατ΄επανάληψη σε βάρος ανηλίκου, ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αιμομιξία κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου.

Το dna του βρέθηκε σε ένα αρκουδάκι και σε 2 σεντόνια στο δωμάτιο της μικρής.

/

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More