48.000.000 $ οι εισπράξεις του Sex And The City2, παραγωγός η Parker!

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς αλλά και παραγωγός της ομώνυμης ταινίας Sex And The City 2, Sarah Jessica Parker, φαίνεται πως κάνει… χρυσές δουλειές και αναμφισβήτητα πρόκειται για μία πολύ καλή “businnes woman”! Οι μετοχές της όπως όλα δείχνουν ανεβαίνουν πολύ γρήγορα αφού δεν έχει καλές αμοιβές μόνο για τις υποκριτικές της δυνατότητες αλλά κατορθώνει να αναλαμβάνει και την παραγωγή σε ταινίες με πολύ καλές… εισπράξεις!

Ο λόγος για τo Sex And the City 2, που με την σκηνοθεσία και το σενάριο του Michael Patrick King κατάφερε να κάνει μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την πρμιέρα της Πέμπτης , 48.000.000 δολάρια εισπράξεις! Σε σύγκριση βέβαια με την πρώτη ταινία δεν τα έχει πάει το ίδιο καλά, αφού εκείνη μέχρι και το πρώτο Σαββατοκύριακο είχε καταφέρει να φτάσει το ποσό των 56,8 εκατ. δολαρίων στις εισπράξεις, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο το Sex And The City 2 έφτασε τα 32,1 εκατ. δολάρια, γεγονός που το έφερε δεύτερο στο Box Office, μετά το “Σρεκ”.

Η επιτυχημένη ηθοποιός και παραγωγός, έδωσε και μία συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό People, όπου εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα, αλλά μίλησε και για την οικονομική κρίση της χώρας μας και το ΔΝΤ.

Η όμορφη Sarah σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, εκφράζει την αγάπη της για την χώρα μας αλλά και για την ελληνική κουζίνα, μάλιστα δήλωσε ότι αισθάνεται την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα της. Η Parker σχετικά με την δύσκολη οικονομία της χώρας μας είπε: ”Σας συμπονώ και συμπάσχω μαζί σας, γιατί η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου.Δεν πρέπει σαν Έλληνες να χάνετε την ψυχραιμία και την ελπίδα σας.Όλα με κάποιο τρόπο θα ξεπεραστούν”.

Επίσης δήλωσε πως οι διακοπές που πέρασε στην Ελλάδα ήταν οι καλύτερες, της ζωής της. Η τηλεοπτική ”Carrie” έχει πάει σε πάρα πολλά όμορφα νησιά μας. Συγκεκριμένα έχει πάει στην Μύκονο, την Πάρο, την Αντίπαρο, στη Θάσο και στην Κύθνο. ”Τα νησιά σας είνα σαν ένα κομμάτι παραδείσου, ”φυτεμένο” στην ελληνική γη. Με τον σύζυγό της ήδη συζητούν το ενδεχόμενο να αγοράσουν ένα σπίτι σε κάποιο ελληνικό νησί. ”Το θέλω σαν τρελή ”, είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην νέα της ταινία που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στη χώρα μας αλλά και στην υπέροχη οικογένεια που έχει φτιάξει με τον σύζυγο της, Matthew.

Read More

And More