4χρονο αγόρι έχασε την ζωή του από την αδιαφορία γιατρών!

4χρονο αγόρι έχασε την ζωή του από την αδιαφορία γιατρών! | tlife.gr

Άσχημο τέλος είχε ένα αγοράκι τεσσάρων ετών στην Ξάνθη. Το μικρό παιδί καταπλακώθηκε από μία σιδερένια πόρτα του σπιτιού του και τραυματίστηκε άσχημα. Οι γονείς έντρομοι, μετέφεραν το παιδάκι στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί οι γιατροί τους είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα κι ότι θα ήταν καλύτερα να το πάνε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Απελπισμένοι οι γονείς έβλεπαν το παιδί τους να χαροπαλεύει και το πήγαν στην Καβάλα. Έκαναν όλο αυτό το δρομολόγιο μόνο και μόνο για να τους πει ο γιατρός ότι θα ήταν καλύτερα να το πάνε στη Θεσσαλονίκη. Εν τω μεταξύ το παιδί ψυχορραγούσε και δεν το βοηθούσε κανείς.

Τελικά στην Θεσσαλονίκη δεν έφτασε ποτέ. Η μεταφορά του παιδιού καθυστέρησε λόγω ενός ασθενοφόρου που για άγνωστους λόγους δεν έφτασε ποτέ. Πέρασαν δύο ώρες από την στιγμή που είχε πέσει πάνω στο σώμα του μικρού παιδιού η σιδερένια πόρτα και δεν το βοήθησε κανένας γιατρός. Οι μετακινήσεις, η ανικανότητα των γιατρών και η καθυστέρηση του ασθενοφόρου, οδήγησαν το τετράχρονο αγόρι στον θάνατο.

READ more